şimşek Grisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADIOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kazasız belasız iyi günlerde kullan flim bi arabaya bu kadar yakısır valla

araba geçen cumartesi çıktı, 12.600 YTL masraf çıkmış, bir ay sonra arabama kavuştum çok şükür. Araba gayet güzel gözüküyor, yürüyeninde de bir problem yok. Yanlız ön iki jant ve lastik değişmesine rağmen arka janttaki hasar görülmemiş, kaskoya itiraz ettim pazartesi günü ekper tekrar arabayı görüp karar verecek.

Kutlama işide çok iyi olur, önceki iki buluşmaya katılamadığım için üzülmüştüm, bunu yakın zamanda gerçekleştirelim inşallah.

araba geçen cumartesi çıktı, 12.600 YTL masraf çıkmış, bir ay sonra arabama kavuştum çok şükür. Araba gayet güzel gözüküyor, yürüyeninde de bir problem yok. Yanlız ön iki jant ve lastik değişmesine rağmen arka janttaki hasar görülmemiş, kaskoya itiraz ettim pazartesi günü ekper tekrar arabayı görüp karar verecek.

Kutlama işide çok iyi olur, önceki iki buluşmaya katılamadığım için üzülmüştüm, bunu yakın zamanda gerçekleştirelim inşallah.

havalarda iyi bence süper olur:)

kazasız belasız kullanman dilegiyle maşallah boncuk gibi

araca takılması gereken ilk şey bence yay..özelliklede astra h kasalara..eğer varsa hızlı kullanıp virajlarda direksyon çekerek yanlayan arkadşlar..bu astra h kasalara kesinlikle yay takıp yapıcaklarınızı öle yapın derim..çünkü arabanın 4 teker özelliklede kıç kısmı okadar havadaki..önünüze birşey çıktıgında ani manevralarda araba çok kayma ve yoldan sapma yapıyor..birde kayma sırasında otomatik frenleme sistemi siz frene basmasanız bile devreye girince vay halinize :)

Hayirli olsun cok güzel kazasi belasiz kulanirsiniz insallah Saygilarla Sevgilerle...

Geri