güzel araç..güle güle kullanın..kazasız belasız...hayırlı olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özenti gibi beyaz siyah olmadıgı için öncelikle tebrikler.
20 yıllık vectrayla bir kere yollarda c180 haşlamıştım..1.6 oldugunu bilmiyodum şimdi. 100 milyara 100 bg mi aldın?
gaz tepkimesi kotu gercekten ama renk seçımı cok ıyı. bızde arkadaşa almaya epey gıttık bayıye ama kırmızı dıye aılesı ıstemedı. cok goz kalır uzerınde dediler. mecburen 2. alternatifi olan beyazı seçti.
emre hayırlı olsun.. güzel araç.. :good:
geçen gün ben de bir arkadaşın clk 200 kompressörünü kullandım ve sürüş özellikleri senin bahsettiğin gibiydi.. tamamen konfor artı biraz da spor tarza yakın bir araç.. arkadaş da benim aracı kullandı ve söylediği söz "bu aracı birşey önden çekiyor..".. bu araçta da amg paket vardı sanırım çünkü jantlar amg idi.. süspansiyon çok yumuşak ve tadında.. direksiyon yumuşak .. tiptronik performansı çalıyor gibi geldi..
şanslı adamsın sert ve haşin bir araçla konforlu ve yeterli performans seçeneklerin olmuş..
aboww bize lafı giydirmişsin sağlamından neyse ki burası güzel mercedesini gördüğümüz,hayırlı olsun dileklerimizi yazdığımız konu calibra elbette eşsiz burayı da bulandırmayalım haybeyeopc nin yerini hiçbirşey tutmaz ya =) F430 bile olsa,Ortaköye gidiyorsun 10 tane var , opc eşsiz =)