Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar corsa c nin sinyal kolu dönüş sonrası atmıyor.Komple yenisiyle mi değiştirmek lazım yoksa ufak tefek tırnak v.s. bir değişimle halledebilirmiyiz?
Sinyal kolu gönderme teklifi için çok teşekkür ederim ama astra h kolu hem corsa c ye olmuyor,hemde benim sinyal kolum değil direksiyon içindeki parçam arızalı.
bende de aynı sorun var. sinyal kolu değişti ama sorun devam ediyor. tamirci direksiyonda sorun var dedi. direksiyondaki tırnaklı parçanın adını bilen var mı
bende de aynı sorun var. sinyal kolu değişti ama sorun devam ediyor. tamirci direksiyonda sorun var dedi. direksiyondaki tırnaklı parçanın adını bilen var mı
Aynı sorun bendede var oto elektrikçim direksiyon sütunu dedi sanirim komple direksiyonu kolunu demek istedi aynı şeyse pahalı parcaymis komple sütun değişiyormuş o bilezik gibi malzeme yüzünden,elle kapatmaya alıştım 1 senedir böyle kullanıyorum