Arkadaslar biraz önce yolda farkettim. Sola veya saga sinyal verdigimde duyulan sinyal sesi senkronize değil. Tekleme oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? İnip sinyallere baktım hepsi saglam ve yanmalarında sorun yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu konuydu sanırımastraowner link' Alıntı:bir kişi daha yaşamıştı galiba sonra çözmüştü ama forumda olması lazım hatta videosu bile olcak
Kontagi acip kapatinca duzeliyor.gradient link' Alıntı:Arkadaslar biraz önce yolda farkettim. Sola veya saga sinyal verdigimde duyulan sinyal sesi senkronize değil. Tekleme oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? İnip sinyallere baktım hepsi saglam ve yanmalarında sorun yok...
+1 bir bende de olmuştu aracı biraz beklettikten sonra kontağı açtım kendiliğinden düzeldi sonrada bir daha tekrarlamadı.bulent_tnt link' Alıntı:Kontagi acip kapatinca duzeliyor.
kanka bizim arabalar nokia telefon gibi kafası karısınca bataryayı cıkarıp takıyosun duzelıyo..tomacco link' Alıntı:+1 bir bende de olmuştu aracı biraz beklettikten sonra kontağı açtım kendiliğinden düzeldi sonrada bir daha tekrarlamadı.
Bülent abiden almıştım bende tiyoyu.
+1bulent_tnt link' Alıntı:kanka bizim arabalar nokia telefon gibi kafası karısınca bataryayı cıkarıp takıyosun duzelıyo..
her zaman yapmaz cok nadir olur olursada çozumu belligradient link' Alıntı:Arkadaslar şimdi kontrol ettim. Düzelmiş. 023hm
Ama bir daha olacak mı bakalım...