Sinyal sesi sorunu???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gradient
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gradient

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar biraz önce yolda farkettim. Sola veya saga sinyal verdigimde duyulan sinyal sesi senkronize değil. Tekleme oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? İnip sinyallere baktım hepsi saglam ve yanmalarında sorun yok...

Ynt: Sinyal sesi sorunu???

bir kişi daha yaşamıştı galiba sonra çözmüştü ama forumda olması lazım hatta videosu bile olcak

gradient link' Alıntı:
Arkadaslar biraz önce yolda farkettim. Sola veya saga sinyal verdigimde duyulan sinyal sesi senkronize değil. Tekleme oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? İnip sinyallere baktım hepsi saglam ve yanmalarında sorun yok...
Kontagi acip kapatinca duzeliyor.

Hakan bey linkini verdiginiz konuyu inceledim.  Teşekkürler. Beklemedeyim bakalım yarın olursa tekrar servise gideceğim.

bulent_tnt link' Alıntı:
Kontagi acip kapatinca duzeliyor.
+1 bir bende de olmuştu aracı biraz beklettikten sonra kontağı açtım kendiliğinden düzeldi sonrada bir daha tekrarlamadı.
Bülent abiden almıştım bende tiyoyu. :)

tomacco link' Alıntı:
+1 bir bende de olmuştu aracı biraz beklettikten sonra kontağı açtım kendiliğinden düzeldi sonrada bir daha tekrarlamadı.
Bülent abiden almıştım bende tiyoyu. :)
kanka bizim arabalar nokia telefon gibi kafası karısınca bataryayı cıkarıp takıyosun duzelıyo..

bulent_tnt link' Alıntı:
kanka bizim arabalar nokia telefon gibi kafası karısınca bataryayı cıkarıp takıyosun duzelıyo..
+1

bilgisayarlara olduğu gibi reset atmak lazım arada eskiden böylemiydi motorla uğraşırdık yok yağ yakıyo su kaynatıyor falan die şimdi yok şu sensör yok bu sensör arızası falan

Arkadaslar şimdi kontrol ettim. Düzelmiş.  023hm
Ama bir daha olacak mı bakalım...

gradient link' Alıntı:
Arkadaslar şimdi kontrol ettim. Düzelmiş.  023hm
Ama bir daha olacak mı bakalım...
her zaman yapmaz cok nadir olur olursada çozumu belli

Geri