sinyaller ledler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok ince fikirlisin taktir ettim. valla ne yalan söleyeyim benim böyle bir yardıma ihtiyacım vardı. mesela cid ekranı beğendim ama satıcıya hiç güvenemedim ihalede aynı isim süreki artırmış bunda biş var. ben aslında 5*110 18 jant istiyorum nasıl olur bilemem baya güzel orjinal şeyler var

valla cid ekran alınır sorun değil ama gümrükden nasıl geçer o kadarını açıkcası bilemiycem ben sunvisör düşüüyorum lcd li onda bile geçermi geçmezmi takıntım var ama eylülde kısmetse alıcam çaresi yok mecburum

senin istediğin epeyce büyük kargoluk şeyler onlarda gümrük faktörü ister istemeden devreye giriyor yani biraz şans da olucak okuyorum mesela adam komple parça parça dvd lcd set geirmiş sorunsuz gelmiş kapısına kadar ama bir başkası minicik lcd yi gümrükden geçirememiş...

ben car pc alıcakdım çok çok çok ucuz ebayda ama gümrükde sıkıntı olur diye biraz sıkıntılı olsada kendim türkiyede parça parça topladım bitmek üzere :) bir invertörünü ebaydan sipariş edicem o kadar :)

yardımım dokunabilirse ederim cid ekran konusunda da adam otomatik arttırmaya vermişdir misal sen arttıyorsundur oda otomatik artıtır belli bir limite kadar alınır yani yeterki sen paradan haber ver :) gümrükde tanıdığın varsa her şey alınır ebaydan alıp gittigidiyorda satan bir sürü insan var ebayda çifti 150 dolara satılan lcd güneşlikleri adamlar tekini 200 dolara gittigidiyorda satıyorlar :) türkiye farkı ne yazık ki...

bencede fiyattan ziyade paybal hesabının olması ve daha önce pek çok alışveriş yapmış olması yani kısacası işi bilmesi yeterli.bende üyeyim fakat daha alışveriş yapmadım.sebebi gayet açık.shipping e giriyorsun turkey yok.buyur burdan yak.Sağolasın arcatera kardeşim düşüncen için.

tabiki açıklıyım

benim dediğim şu benim zaten hazırda paybal hesabım var ebay hesabımda var yıldızı garantisi epey yukarda olan bir hesap yani güvenilirlik açısından yıllardır ufak tefek şeyler aldığım için sağolsun alış veriş yapdığım insanlar firmalar şirketler bana iyi not vermişler avantajıda şu mesela türkiyeye tepkili ürün yollamayan satıcılar bana yolluyorlar mesela paybali kabul etmeyen gene bazı satıcılar bizim gibi puanı garantisi yukarda alıcılara tölerans geçip paybali kabul edebiliyorlar :)

dediğim şu ben alıyorum almışken paybal hesabımla sizede alırım ürününüzü bana geldimi yollarım size sizde bana yollarsınız bedeli ne kadarsa zaten görüyorsunuz ebayda fiyatını kargo ücretini

size faydası şu türkiyede olmayan bir ürünün sahibi oluyorsunuz en azından olsa bile türkiyedekinden kaliteli bir ürün olucağı kesindir..

yani tamamen iyi niyet :)

Dostum anlamadığım kısım buydu :) ticari olarak bakmadım yanlış anlama sorumu tam anlatamadığım işçin zaten sonuna iyi niyetimle diye belirttim yanlış anlaşılma ihtimali var gibi gelmişti yazarkende:)

Eğer bu ledlerden alırsan banada 1 çift alırsan çok makbule geçer. Alacağın zaman yine haberleşiriz ben öncedende çıkarabilirim ücreti neyse..
Selametle..

zaten türk lirası bir para değil shippinle beraber tutsun ttusun 20-25 milyon tutar ben hem ayna içinde oklu olandan hemde ayna dışında ledden alıcam ay sonu kart dolu çünkü

Kullanıcı Forumdan Ayrıldığı için mesajını silmişdir..

2 nokta değil 3 nokta koymak lazım yönetim tarafından yazılan bir mesaja benzetmek için..

bay bay lav.. bay bay hepınız .. hello lonlinız .. ay tsink (spelling budur) ame gana kray ..

Geri