sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaklaşık 2 senedir brc fast kullanıyorum.araç 97 vectra b gls.gayet memnunum.ayrıca aynı sistemi 2004 vectra c ye de taktırdık.onda da hiçbir sorun yok...ancak hollanda malı olan prins var ve gayet önerilen bir sistem.ama biraz daha pahalı...Atiker denilen bir marka var ve brc nin yapı olarak aynısı olmasına rağmen yerli malı.fiyatı daha uygun ama ilerde nasıl bir performans tablosu çizer bilmiyorum.ama kullananlardan herhangi bir şikayet duymadım.ama unutma montaj ve işçilik çoooooook önemli.kolay gelsin...

Markayi Birak Ustaya Bak

SANA Bİ DEYİM Mİ MARKA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL....... MARKAYI BIRAK USTAYA İŞÇİLİĞİNE BAK. BAHSEDİLEN MARKALARI TAKTIRIRP TA SORUNLU OLAN DOLU. İŞİN EHLİ USTALARA SIRADAN LPG LERİ TAKTIRIPTA SORUNSUZ DEVAM EDEN DE DOLU.
ŞANS İŞİ ŞANS....

BENIM GIBI
3 yıldır voltran var yerden yere vurdular ben anlamadım??
alet inadına çalısıyor ınadına gıdıyor......

kayseri hep landırenzo tahsıye edıyor bu sadece kayserıdemı var sahsen benım lpg sıstemı lanzırenzo bır dıesel araba gıbı calısıyor ama oldıkca ekononık

98 cd de ATİKER kullanıyorum çok memnunum uzun yol 162 ykrş yaktı buhafta salı gün .servis ve usta çok önemli !!!!!

Aksarayda olmanız dolayısıyla Konya'da fabrikasındaki ustalara Atiker montajı yaptırmanızı tavsiye ederim.Yada oradaki yetkili bir bayiye.Ben aracımda Atiker var 9 aydır kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Bana sorarsanız iyi bir montajla mükemmel bir marka.Aynı zamanda fiyat çok iyi.

merhabalar. ben bu konuyla ilgili forumda daha önce yazılmış yazıları okudum ama açıkçası çok net bi cvp alamadım. bizim araçlar için en uygunu sıralı sistem burası kesin.ama ben burda yani aksaraydaki mercedes benz fabrikasındaki bikaç mühendisle görüştüm onlar gerek olmadığını normal olarak benzinde çalışıp sonradan tüpe geçen sistem yeterli diyolar. ama ben beni tatmin edecek en uygun cevabın burada olduğunu düşünerek yazıyorum. sizlerin tecrübelerine inanıyorum bu konuda ne dersiniz ? kısmetse yarın taktırıcam karar verip ? iyi günler
Tam enjeksiyonlu araçlarda mikserli yada düz sistem randıman vermiyor benim bildiğim.
Amcamda 98 vectra 2,0 var aldığında üzerinde mikserli sistem vardı. Motora ettgi masrafa 3-4 sıralı taktırabilirdi (aldiğinda sıralı sistem yoktu sokturemedi) hava filtresinin kapağındaki vida sayısını ben sayamiyordum en son, biraz zorlamada bir yerinden patlak veriyordu, boşta stop etmeler v.s.'yi saymıyorum.
imkanınız varsa sıralı taktırın yoksa mikserli ile uğraşılmaz (oda 600 ytl olmuş kalitelileri)

Geri