tercih meselesi ama 1500 ytl brc seq 24 taktırdım canawar gibi çok şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende astra h 2004 var.yeni kasa. aldesa taktırdım. 15000 km oldu . 8 ayda maliyeti çıkarttı.denildiği gibi dizelden daha ucuza benzinli ye bvin1300 ytl ye peşin taktırmıştım.hiç bir sorunum yok şu an için.
bence en önemli si işçililk
sonra arabaya uygun kitler
marka ise sadece hava parasıdır.saygılar
astracı;304154' Alıntı:atiker taktırdım 1200 ytl 10 taksit.çok memnunum hiç bir sorun çıkarmadı 2 aydır.arabamın çekişi mükemmel.servis desen türkiyenin heryerinde var.uzun vadeli kullanan var mı derseniz.arkadaşımın lagunası1,5 yılda 100000 km yaptı atiker marka sıralı sistemde.hiç bir sorun yada performans kaybı yaşamadı.yeterki aracınızın bakımlarını iyi yaptırın.(yerli malı yurudun malı)
Marka keşke hava para olsa ucuz sistemlerde sorun yaşanıyor. kalitesiz enjektörler, kilitlenen/bozulan LPG Ecu'leri, su kaçıran lpg regülatörleri daha neler neler...
İyi bir marka ile yapılan montajda kesinlikle sorun olmaz...
sizin memnun olmanız güzel, fakat ya üründen kaynaklanan bir sorun yaşarsanız ??? Garanti Hizmetini yeterince alabileceğinizi düşünüyormusunuz ?