sıralı sistem lpg taktırıcam yardım!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marsyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

marsyas

Bilgi Girilmemiş
merhaba aranıza opel corsa 1,2 easytronic ile yeni katıldım aracıma sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? ve bu sistemin maliyetinin ne kadar oldugu konusunda bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hoşgeldin öncelikle kendını "ÜYE ARŞİVİ"nde formata uygun sekılde tanıtmalısın

hangi marka sıralı sistem lpg....

corsa 1.2 den 1.6 bi araca geçince haliyle benzin masrafları gözüme batmaya başladı.. sürekli araştırmama rağmen bütün markalar hakkında tutarlı yorumlar yok sizce hangi marka sıralı lpg sistemini taktırmalıyım..
teşekkürler....

astraya mayıs ayında atiker takırdık çok memnunuz hiç bi sorun yaşamadık..başta tereddüt yaşadık çünkü fazla kullanıcısı yok yerli malı diye ama lpg de önemli olan işçilik ve kalitedir...kaliteli işçilikte bi yere yaptıracaksan öneririm...

atikeri bende düşünüyorum ama işte dediğim gibi ustasına mı denk gelemediler anlayamadım brc için en iyisi diyolar fakat sorun yaşayan çok insan var galiba

en önemli nokta bu

bende de prinz var. memnunum
tr de prinz kullanan hiç denk gelmedim...

brc hakkında çok şikayet duymanız normal çünkü en çok kullanılan markalardan biri, en sağlıklı veri memnun olan veya olmayan kullanıcının yüzdesidir fakat o bilgiye ulaşmak biraz zor.

bu arada ben vectrada brcden memmunum.

bence de brc. birçok arkadaşım vectra ve astrasına brc taktıdı.. bir sorun çıkan görmedim. hepsi çok rahat benzin gibi kullanıyor
bende haftaya taktırıyorum. 1550 ytl brc squent 24

Son düzenleme:
brc hakkında çok şikayet duymanız normal çünkü en çok kullanılan markalardan biri, en sağlıklı veri memnun olan veya olmayan kullanıcının yüzdesidir fakat o bilgiye ulaşmak biraz zor.

bu arada ben vectrada brcden memmunum.
çok doğruu!:good:

Geri