sıralı sistem lpg taktırıcam yardım!!!!!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marsyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
brc yi araştırıyorum bende bursada çok fazla servis yok bu konu ile alakalı..
 
lavato var sorun yok ama italyan ve özellikle hollandalı markaları tavsiye ediyolar ustalar...
 
1 Ay Önce Atİker Taktirdim.Çok Memnunum.yakit Şehİr İÇİ 280 Ykr Den 160 Ykr Ye DÜŞtÜ.ve De Klİma SÜreklİ AÇik(malum Sicaklar).en Önemlİ Nokta Montaj.usta SeÇİmİnİ Dİkkatlİ Yap Derİm.
 
astracı;277843' Alıntı:
en Önemlİ Nokta Montaj.usta SeÇİmİnİ Dİkkatlİ Yap Derİm.

bu olaya dikkat edilecek olursa bir kaç marka hariç her marka olabilir. BRC,Princes,Tartarini,Lovato,Zavolli,Atiker vs.vs.
 
Son düzenleme:
Teleflex GFi tek geçerim şu anda ama tek bir yer montajlıyor
 
Ben 13 aydır BRC sq24 kullanıyorum. Önemli bir problemle karşılaşmadım. Ancak Atiker ile BRC nin enjektörlerinin aynı olduğunu (plastik aksamın görünüşü farklı) duydum. Zaten en önemli parça enjektör diye düşünüyorum. Dolayısıyla tam olarak 400 YTL daha ucuz olan Atiker in son zamanlarda daha çok rağbet gördüğünü çevremden işittim. Araştırmak gerekir. Ayrıca LPG işinde montaj, çok ama çok önemli.
Selamlarımla..
 
brc seq 24 kullanıyorum.çok memnunum.
 
Aklinizda Olsun

+10 Teleflex'i uzun süredir araştırıyorum piyasadaki en iyi sistem. Üstüne daha iyisi yok:good:
Diger sistemleri bilmem ancak TELEFLEX sistemini arastirmadan, farkliliklarini incelemeden sakin LPG donusumu yaptirmayin.
 
ya bu tüpten hiç memnun olmayan yok mu???
 
Geri
Üst