sıralı sistem lpg taktırıcam yardım!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marsyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu tüpten hiç memnun olmayan yok mu???

tüpten memnun olmayan çok az çıkar hem ucuz hem az yakıyor daha çok km giddiyi için daha ii geliyor çekişte çok az bi düşüş oluyor ama onu farketmek zor ben ZAVOLLİ kullanıyorum

astra 1,4 classic - sıralı sistem taktıran var mı?

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar... Arkadaşlar Astra 1,4 classic arabam var. Sıralı sistem düşünüyorum. Acaba 1,4 motorda sorun yaşarmıyım. Önermisiniz? Birde Adana da önereceğiniz sıralı sistem takan yerler neresi?? Tşk..

Merhaba benim arabam 2001 model 1.4 opel corsa c, DÜN arabama sıralı sistem romano marka tüp taktırdım.80 km falan deneme şansım oldu henüz,
eskisine göre araba çok daha sessiz çalışıyor, normal kullanımda performansıyla ilgili bi sıkıntı yok gibi görünüyo fakat yüksek devirlerde tekleme yapıyo,benzindeki kadar seri gaz yemiyor,dün mesela dün 1.2 corsa kalkışta ve 3. vites sonuna kadar beni geçti,(benzindeyken böle birşey olmasına imkan yok). ne kadar yakıt yaktığınıda henüz ölçmedim dün depoyu fulledim,bitince tekrar fulliyecem,lpg yi takan usta 1000 km falan sür test et,kafana takılan veya sıkıntılı gördüğün biyer olursa gel,olmassada gel ayar yapalım demişti,araba lpg ye alışınca tekrara ayar yapılması gerekiyormuş..ben deniyorum şu anda arabayı izlenimlerimi paylaşmaya çalışırım...

daha dün romano taktırdım henüz 80 km yaptım,çok sessiz çalışıyor benzindekinden daha sessiz araba,gidişide de normal sürüşlerde fark edilecek kadar performans kaybı yok,yüksek devirlerde eskisine nazaran biraz daha pasif,tabi ben henüz deneme aşamasındayım daha sonra ayarları tekrar kontrol ettirecem,sanırım tüp işinde biraz km yaptıktan sonra ustaya tekrar tekmil vermek gerekşyormuş:)

arkadaşlar sözümü geri aldım:) bende tüp taktırdım prns marka ve inanılmaz memnunun araba bende hala inanmıyorum ama 133 lira yakıyor ve çok şaşırtıcı bir şey daha çekişte hiç ama hiç fark yok

lovato taktır bence hic bi sorun yaratmıyr yada yabancı bi baska marka

Benim kafama asıl takılan şu. asatra classic 1,4 ün kasası motora göre ağır gibi geldi bana. . Araba 1 den 2 ye geçişte biraz zayıf. Lpg takınca çekişin düşmesinden korkuyorum. İnşallah sorun yaşamam. Yorumlar için sağolun.

ben omvl düşünüyorum. taktırdıktan sonra kaç km yol katetmek gerekiyor ki ayar için.

eskı arabamda skoda fabia 1.4 101 hp brc takılıydı. hic sorun yasamadım. sadece alacagınız yakıta dıkkat etmenız gerek. ıkı defa ankaradakı cıftlık opetten aldıgım yakıttan dolayı araba tekledı. aslında aygaz ın lpg yakıtı cok ıyı ama bıldıgınız temız bır ıstasyondan almaya bakın. sonucta duzenlı bakım yapılmayan ıstasyonlara hangı yakıtı koyarsanız koyun araca zarar verıyor.

milano taktırdım memnunum

Geri