sıralı sistem zavoli kullanıcıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben baktım ilk çalışırken benzin ışığı yanıyor lpg de yanıp yanıp sönüyor daha sonra biraz gidince yani çok az bi mesafe yol alınca benzin sönüyor sadce lpg yanıyor.
çok araştırdım bu sistemin zaten direk lpg ile çalışması söz konusu değil diyorlar.ancak ısınması halinde yine sorun olmuyomuş.çok için rahat olmasını isiyosan ilk çalıştırdığında bi 20 saniye rölantide çalıştır diyenler de oldu ancak ben çalıştırıp gidiyorum zira benzinle başlayıp sonra gaza geçiyo nasılsa...
şunu da belirtmeden geçemicem şu zamana kadar benzine verdiğim paralara nasıl acıyorum bilseniz.o kadar çekinerek taktırdım ama zerre kadar fark yok vallahi.yakıtı daha ölçmedim ama sanırım km ye 0,20 civarı bişey yakacak.ölçüm yaptığımda paylaşırım

aracı çalıstırırken lpg'ye geçiş tuşuna bası tutarsanız direk lpg'de çaısır araç. bu arada kışın lpg'ye geçiş sıcaklığı düzgün ayarlanmazsa stop eder araç. gerçi muglada fazla sorun olacağını sanmam.

sabah ilk marşa bastınmı bekle araba kendı gecsın gaza rölantıde dursun acelen yoksa..gıderkende sorunsuz gecer ama gaza gecmeden yuklenırsın tam o anda gaza gecmeye calısır yetısmez,sen hiçbişey farketmessın ama ıllakı zararı wardır..yada acelen warsa çalıştır yurumeden boşta gaza baz gecsın lpg ye öle yürü...ben böyle kullanıorum 2006 dan berı lpg lı opel kullanıorum hep bu şekil,uzun oldu bıraz ama umarım faydalı olur...

tamam bunu uygularım acelemiz yok sonuçta..4 depo kullan sonra gel ayarını yapalım demişlerdi orda da durum belli olur zaten..
geçiş ayarı burda pek sorun olmaz bence çünkü aşırı bi kış olmuyo..ha çalıştığım köyde biraz soğuk hava ama motor ısınmış olacak nasılsa

opel icin bence en iyisi zavolli 3 yil kullandim birkere ağrıza lambasni yakmadi en iyisini yapmissin.simdi etrafinda yav cok para vermissin diyen cok bilen tipler olur salla gitsin kafani yorma bile
benzili gibi kullan ben ilk bir yil gaza gecmesini bekledim sonra marsa basar basmaz devam ettim hicbisey olmadi
yokus mokus farketmiyor ben gaz gostergesini sigorta kutusuna koydurmustum onu bile gormuyodum 43 luk simit tankla sehir icinde 400 km gidiyordu 380-400 gibi tekrar gaz aliyordum

michellin kullaniyodum 55000 de degistirdim zaten sadece o arabayi kullaniyosan farkedersin lastik son donemlerinde artik virajlarda ve fren mesafelerinde felan kendini hissettiriyor cok riske etmeden degistirrirsin

hayirli olsun

çok sağolun ben de zaten şu ana kadar pişman olmadım inşallah da olmayız

Geri