Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim güvercin 1.3 cdtı essentia en alt model olunca haliyle sis farı yok sonradan taktırmayı istiyorum ama onun için yedek düğme alanı yok arabada göğüsü delecekler. gerçi sis farını bulamadım ama söyle uygunundan bilgisi olan varsa sevinirim.....
arka sis anahtarı vardır mutlaka. ben ön ve arkayı arka sis anahtarına bağlattım. basında hem ön hem arkalar yanıyor. bunun tek dez avantajı park sis gezemiyorum çünkü anahtar kapalı devre ve sis için akımı kısalarda açıyor. parktayken sis yakamıyorsun. ister göğsü deldir bi anahtar taktır, yada arka ve önü aynı kullanıyorsan ki zaten öyledir genelde, olan tek anahtara bağlat.
bi ihtimalde çıkmacılardan o anahtarın hem ön hem arka aynı ayrı anahtarlısı var onu ara ve bul.
ustanın aklına gelmiştir ama oraya tuş koyup delerse para fazla alıcak o yüzden söylemez aternatif olarak çıkmacıdan anatrı alıp ta yapabilirsin ön sis farı olmasada arabalarda tesisatları oluyor mutlaka
benim güvercin 1.3 cdtı essentia en alt model olunca haliyle sis farı yok sonradan taktırmayı istiyorum ama onun için yedek düğme alanı yok arabada göğüsü delecekler. gerçi sis farını bulamadım ama söyle uygunundan bilgisi olan varsa sevinirim.....