Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka bende uzun süree yakıoorum ama catlak filan diil yaa geçmiş olsunn ama garantiye qirmez herhalde tas carptı derlerde 2 sinedemi carpcakki saCMa ama bi sor sen...
Sis far camlarınızın catlamasının nedeni uzun sure sis farını yakıp ondan sonra arabayı yıkatmanız... sis farı camları cok ısınıyor.. yaktıktan on dakika sonra elinize dokunarak sizde kontrol edebilirsiniz... ondan sonra bi anda soguk su ile yıkanınca catlama yapıyor..
Yıkatmaya giderken yakmayın sis farlarınızı..
evet yağmurlu havalarda da aynı şekilde... benim sislerden biri hala catlak..servis garantiden degistirmeye yanasmadı.. ama degistirten arkadaslar warmış galiba...
kardesım sıslerıne mtec alma bence ben aldım super whıte die 4350K yeşil gibi yanıyor..yada mtec cosmos blue alcaksın oda hıc aydınlatmıo ben sımdı nasıp olursa sıslerede xenon alcaam bakalım nasıl olcak ama ben sımdı xenon alamam dersen phılıps dıamond vısıon var 5000K hemde cok canlı yanıyo xenon gıbı..... :good:
Sis farını byaz yapma fikrin güzel hatta bi ara ben de düşünmüştüm..ama olduda yarın öbürgün sisli bir havaya denk geldin..farlar xenon, sisler de bembeyaz..önünü göstericek, sisleri yaracak olan sis farn yok...Problem yaratır..
Dip not: Işığın sıcaklığı yükseldikçe yağışlı ve sisli havalarda görüş azalır..Bildiğimiz sarı sis farlarının sıcaklığı en düşük olanlardandır. O yüzden sapsarıdır onlar.