Sis fari hakkinda

Ynt: Sis fari hakkinda

KaHiN link' Alıntı:
benim araç edition ben çıkmacilardan sis farı aldım ve xenon bağlattim tesisat ise arka sislerden alındı ve arka ampülü çıkardim yani arka sis farı düğmesine basınca sadece öndeki sisler yanıyor maliyeti ise çıkmacılardan 300 tl sis farını aldım komple 100 tl de xenonlara verdim işcilikde 50 tl verdim toplam 450 tl ye hallettim...

Hocam hangi ilden 300 TL'ye temin ettiniz acaba?

Ynt:

Ben yarın arkadaşıma bir sorayım eğer ucuza bulabilirsem şahane olur :)

istanbuldaysan gel çıkma sisleri 100-150 den buluruz tesisatıda 50 TL'ye ( bedava ) çektiririm güzel hatrına , amerikan park yaparsın sinyallerine hemde sinyalleri iptal etmemiş olursun

1pro link' Alıntı:
istanbuldaysan gel çıkma sisleri 100-150 den buluruz tesisatıda 50 TL'ye ( bedava ) çektiririm güzel hatrına , amerikan park yaparsın sinyallerine hemde sinyalleri iptal etmemiş olursun
Hocam benim aracta on sinyal farinda sis girisi yok. Onun icin sinyal farini komple degistirmem gerekiyor:)

Mekseline link' Alıntı:
Hocam benim aracta on sinyal farinda sis girisi yok. Onun icin sinyal farini komple degistirmem gerekiyor:)

tamam sis tesisatı çekilecek arka sislerden öne , arka sislere baglanıp röle bağlanacak

Onun yerine opc tampon alip direk ledleride baglanamaz mi?

Aydn link' Alıntı:
Onun yerine opc tampon alip direk ledleride baglanamaz mi?

bağlanır çokta iyi olur ama sisleri sarı olarak kullanmak istiyorsa yani sadece  sis farı olarak istiyorsa olmaz :D opc tampon ledleriyle birlikte muazzam oluyor

mucahitduran link' Alıntı:
Hocam hangi ilden 300 TL'ye temin ettiniz acaba?

ankara sasmaz..

Geri