sis farı yardımı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10uR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

10uR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ark.lar astra h'a ''philips h3 5000k diamond vision beyaz ampul'' takacam sizce iyi olur mu?
yada baska marka onerılerınız varsa ona gore degerlendırmek istiyorum,şimdiden teskkurler;)

Bence gayet güzel olur.Ama daha da net beyaz istersen xenona yönelmeni tavsiye ederim

sagol ark.ım yorumun için,xenon fazla gelır ampüller yeterli simdilik :D

Ben o ampulle sis farının camını çatlatmıştım, diamond vision boyalı cam olduğu için daha çok ısınıyor , Astra Hlerin sis farları da hatalı .
Sana VisionPlus'ı öneririm , beyaz ışık vermiyor ama fark edilecek kadar fazla ışık veriyor hiç değilse bazen bir işe yarımış oluyor.[SIZE=+2]Plus[/SIZE]

Sis farına beyaz ışık takmak hiç mantıklı değil
adı üstünde sis farı bu. siste,yamurda,karda önünü görebilmek için sarı ışık şart bence. xenon'lar sis farlarını çok ısıtıp zarar veriyorlar.

sis farı öncelikle görmek için diil,görülmek içindir diye biliyorum,mavi olmuş beyaz olmuş sarı olmuş ne farkeder,ama bence normal havalarda hele de şehirçi tampon tampona trafikte kullanma bence sisleri. gerçekten öndeki sürücüyü çok rahatsız ediyor.

sis farı öncelikle görmek için diil,görülmek içindir diye biliyorum,mavi olmuş beyaz olmuş sarı olmuş ne farkeder,ama bence normal havalarda hele de şehirçi tampon tampona trafikte kullanma bence sisleri. gerçekten öndeki sürücüyü çok rahatsız ediyor.
:good: :good:
bende çok kızıyorum arkdamda birisi sisleri yakmışsa eğer bir acelem yoksa bende arkasına geçiyorum sis+uzunlarla aynı şekilde gidiyorum kaçacak yer arıyo

Geri