sis farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulash34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aylar önce bir arkadaş valeo nun sis farlarını almıştı ve sitede paylaşmıştı ama tam olarak nereden aldı hatırlamıyorum. Baya uygun fiyata almıştı. Aslında servislerde de çok pahalı değil 70 lira civarında ama işçilik çok alıyorlar işçilikle beraber 350 lira civarında yapıyorlar sadece sisleri ve kapakları alabilsen 200 lira tutar ama parça satışı yapan bir servis bulmalısın bazı servisler dışarıya parça vermiyor. Sanayıda uygun bir fiyatada taktırırsın 250 lira falan anca olur.

Ahmet Altınçubuk

valeo uymuyo malesef..
o arkadaşın dediği sislerden bende aldım aynı yerden.. usta baktı dedi imkansız bu sisin kapaklara oturması geri verdik.. o arkadaş kapaklara işlem falan yaptırıp taktırmış galiba.. o valeo sisler clio III ün sisleriydi bu arada.. corsa için valeo sis yok.. belki gm valeo ya yaptırıo olabilir diycem ama valeo nun katoloğunda da mesela corsa için arka stoplar ve ön farlar var ama mercekli ön far ve sis yok

Dediğn doğru olabilir çok zaman geçti üzerinden. Çok net hatırlamıyorum fakat takan kişi sanırım bu gsi ızgara denen bu petekli kapaklardan takmıştı ama dediğim gibi çok zaman geçti üzerinden.

Ahmet Altınçubuk

arkadaşlar bu yan sanayi dediğiniz sisin bir fotosunu koyrmısınız ? birde nerden aldınız kaça aldınız yazarmısınız ? g-plast lar çok kötü duruyor araç üzerinde. bu dediğinizi (carub yada her neyse) görmek isterim doğrusu...

Dediğn doğru olabilir çok zaman geçti üzerinden. Çok net hatırlamıyorum fakat takan kişi sanırım bu gsi ızgara denen bu petekli kapaklardan takmıştı ama dediğim gibi çok zaman geçti üzerinden.

Ahmet Altınçubuk

ahmet abi dediğin arkadaş denizlinin kara corsa c si.. nickini hatırlamıorum tam ama adı oğuzdu.. bende onun gibi gsi petekleri aldım şöle düşün, corsaya astra kapısı takabilir misin ? aynı o hesaptı kapıyı sağından solundan kırpsan olur belki, ki sis farı içte kalcak gözükmiycek ama neden uğraşasın ? yani özet olarak tamamen uyumsuz alakasız sis farları onlar
corsa orj tip sis farları büyük büyük ve yanında kolları var sis peteklerine vidalanıyo, valeo ufacık bi kasaya sahip ve o dediğim kolları falan yok, nerden tutturcanda nasıl takıcan, hadi bi şekilde tutturdun dielim yerinden düşme ihtimali yüksek...
yani ben uğraştım diğer arkadaşlar uğraşmasın o yüzden sölüyorum :D

arkadaşlar bu yan sanayi dediğiniz sisin bir fotosunu koyrmısınız ? birde nerden aldınız kaça aldınız yazarmısınız ? g-plast lar çok kötü duruyor araç üzerinde. bu dediğinizi (carub yada her neyse) görmek isterim doğrusu...

benım dedıgım yan sanayı orj. görüntünün aynısı ama plastıgı sis falan herşey tıpatıp aynı.. ucuz fiyata buldum

ulas_bom@hotmail.com istersen yardımcı olurum

http://www.otoparcasepeti.com/catinfo.asp?cid=903
Birde bu sitede depo marka sisler var. Orjinalle aynı gibi görünüyor. 70+70 140 lira eder farların bide bunlara kapak bulacaksın onlarda en aşağı 20den 40 yapar etti sana 180. Bide bunun montajı var en az ona 100 lira alırlar (tesisat falan çekecekler) etti sana 280 lira. Bence fazla kasma. Git bir yetkili servise sor kaça yapıyorlar. Ben 350 lira ya taktırmıştı geçen sene. Bir nokta var bende birçok arkadaş gibi arka sis farının düğmesine bağlattım ve extra para vermedim düğmeye fakat ön ve arka sis aynı anda yanıyor ve birde farlarla beraber yanıyor. Çokta problem değil.
Bence bulunduğun ilde ki servislerden fiyat al. Birde bu gibi ürünlerde orjinalden vazgeçme.

Ahmet Altınçubuk

çatlar

arkadaslar orjinal görünümlü ama yan sanayi sis buldum çoook uygun fiyata( g plastlar gibi yusyuvarlak top gibi duranlardan degıl..orj sis aynısı)...
simdı ben buna xenon taktırcam ama adam olmaz dedi bu yan sanayilere anlamadım ne işse

yan sanayi sis alıpta xenon taktıran varmı acaba??bi problem oldumu açıklayabılırlermı?

orjinalleri ne kadar sislerin? veya çıkma 2.el nerde bulurum yardımcı olursanız sevinirim

Kardeş yan sanayii far'a xenon takma konusunda bilgi vermk istiyorum!

Anladığım kadarıyla taktırmışsın ve sorun yaşamıyorun fakat adam takılmaz derken haklı! Şu sebeple haklı, bu yan sanayii marka hemen herşeyin plastikleri kalitesizdir ve xenon da çok ısı yayar ve dolayısı ile sisleri çatlatma ihtimalin çok yüksek! Hemen olmasada sizler yanınca plastik ısınır ve soğur bu süeç içerisinde farlar zamanla zayıflar ve buhar yapar yada çatlar!!

sonra sıkıntı yaşama haberin olsun kardeşim! Zaten sis farına xenon takmak orjinal sisleri bile çatlatıyor ben yaşadım :)

Kar falan yağıdığı yada kışın yağmurlu soğuk günlerde (ki sislerin en çok ihtiyaç duyulduğu anlardır) % 80 çatlatırsın kardeş :)

bu arada şu sislerin resmi falan varmı bi yerde link verebilir yada fotoğraf koyabilirmisin?

yok daha almadım... orj görünümlü yan sanayimi alsam yoksa çıkmacıdan orj mi alsam diorm orda kaldım...

sisler combo ve corsa c lerın aynısı orj görünümlü

Geri