Sis farıma ampül tavsiye edermisiniz

Corsa1.7DTİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımın tamponunu makyaşlı olanlarla değiştirdim. Yan sanayide olsa sis farıda taktım. Fakat içinden ampul çıkmıyormuş. Hangi ampülü kullanmamı ve tesisatı nasıl bağlatmamı tavsiye edersiniz.

Uzunlarad beyaz ampul takıyım diyorum. H kaç takmak lazım arkadaşlar. Farlar Juyan marka??

Not; 6000k xenon bulunmakta.

Son düzenleme:
sislerede takabilirsen xenon tak takamazsan m-tec in ampülleri var onlardan tak sisleri için tesisat çekdirmedin mi

tamponun yaptıgına bak oncekı halınden coooook guzel olmus bence xenon beyaza yakısır yapmısken bı kere yap o da xenon olsun

Güzel olmuş.
Güle,güle kullan. osram H3 kullanabilirsin.

cok güzel olmuş güle güle kullanın.bence xenona yakın renkli ampul takın.ya da ucuz bi xenon takın:)

Teşekkur ederim arkadaşlar, Darısı sizin başına. 2003 ve oncesi corsa c si olan arkadaşlar için mutlaka tavsiye ederim.

Aslına bakılırsa bende xenon dusunuyorum ama bütçeyi aştık.
Bi xenon diye bişide duydum onedir arkadaşlar bilen var mı?

En iyi beyaz yada hafif mavi gösteren ampul hangisidir arkadaşlar.

Bekleyin azcık bütçe düzelsin ucuz yollu xenon takın bence hem sisler hem farlar xenon olunca çok güsel duruyo

abi bende mtec marka super white lar takılı kesinlikle tavsiye ederim daha önce dediğim gibi çok süper görünüo araç aydınlatma konusunda oldukça başarılı yani beyaz ampüllerin babası denebilir bence
31012007114py6.jpg

ampüllerim farlarda MTech Super White H7 sislerde de H3 tipi kablolu kullanılıyor, sisler orijinal tesisatı babam çekti oldukça kolay servis kazıkçı doğal olarak

sislerede takabilirsen xenon tak takamazsan m-tec in ampülleri var onlardan tak sisleri için tesisat çekdirmedin mi

yok henuz tesisat çektirmedim. nası bi tesisat çektirmemi tavsiye edersiniz. birde bunun sislere H4 mü H3 mü oluyodu?

Geri