Sis farıma ampül tavsiye edermisiniz

benim bi arkdas öne sis ekletti en rahat bağlantı arka sisleri yakın önlerde yanıyo maliyet oalrak işçilik çok ucuza geldi

ampul olarak h3 kullanıcaksınız sislerde 4300k degerini gecmek pek tavsiye edilmiyor

xenon alırsanız 4300k zten günışıgı beyazı

halojendede bu degere sahip ampuller var mtec superwhite osram night breaker 4000k

philips crystal vision osram cool blue 4000k

tavsiyem xenon 4300k olmassa da osram night breaker

night breaker ları uzunlar da kullanıyorum. görüşü inanılmaz arttırıyor fakat xenonlara göre o da baya baya sarı kalıyor. ama gerçekten aydınlatması muhteşem. projektör gibi walla :D

ben mercekli kısalarda kullanıyorum
bilirsiniz xenon merceğinde halojen ampul bi işe yaramaz ama silikte olsa ççoook uzakları aydınlatıyo pakette yazan +%90 daha uzagı aydınlatma kesinlikle dogrudur şimdi kısalara xenon uzunlara night breaker alcam

bence sis farları iiçin gösterişten biraz ödün verip sürüş güvenliğini düşünmek lazım zaten normal kullanıma yasak farlar :(

osram night breaker ın metini çok duydum kullanan varmı acaba ve nereden kaça alabiliriz

internette bulamıyorum valla

otopol.com da vardı sanırım

ben çiftini 30 a aldım h7 iskitler sanayide

otopolde 39 du sanırım

Son düzenleme:
http://www.otopol.com/ hatta ana sayfa üzerinde bile çıkıyor ordan h3 lerin şeklinide görebilirsinzi kablolu falan biraz farklı tek fiyatı 13lira

26 ya geliyor çifti

ana sayfada çıkıyoruda ampule bastınmı bi hata var :(

daha dogrusu tüm ürünlerde

Uzunlarad beyaz ampul takıyım diyorum. H kaç takmak lazım arkadaşlar. Farlar Juyan marka??

yüzde 80 h1 dir

camdan içeri bakarsan anlasılır h1 ler birz küçük oluyo

Geri