sis farımı yeni aldım ama camı çatladı :S

adenin3456

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
opel corsa c kasa arabama daha yeni sis farı taktırdım bu sıralar çok yağmur var adanada. bende sisleri falan yakıyorum. narva nın h3 h7 h1 beyaz ampül seti var arabamda. memnunum fakat bi baktım sağ cam ortadan çatlamış :S neden oldu acaba dokunduğumda çok sıcaktı bi çözümü varmı yeni lamba alsam taksam yine aynı sorun olr mu :S

Son düzenleme:
benim sis farım da da çatlak var ama sıkıntııs yok uzun zamndır beri o şekilde biniyorum yani sıfırdan beriii

opel corsa c kasa arabama daha yeni sis farı taktırdım bu sıralar çok yağmur var adanada. bende sisleri falan yakıyorum. narva nın h3 h7 h1 beyaz ampül seti var arabamda. memnunum fakat bi baktım sağ cam ortadan çatlamış :S neden oldu acaba dokunduğumda çok sıcaktı bi çözümü varmı yeni lamba alsam taksam yine aynı sorun olr mu :S

xenon varsa aşırı sıcaktan cam olanları çatlatıyor benim cliodada başıma gelmişti

çözümü yokmu acaba :S yeni cam alcam artık :S

geçmiş olsun. bnce yenisi ile değiştir. git gide sararacak ve istenmeyen bir görüntü oluşacak.

eğerki üstündekiler yan sanayi ise:::

adanada taşköprüye varmadan seyhan cad. (parkın karşısında) oto sağlam var oto aksesuarları satıyor. orda o sislerin yenileri satılıyor alıp plastiğe takabilirsin çifti 20-30 tl
arasında satılıyor. yinede tam bilgim yok saygılar...

Semih KÖYMEN

astra h lerde de var bu sorun eğer sürekli yakmak zorunda kalıyorsanız zamanla sis farlarının camı ortadan çatlıyor.Allah daha büyük dert vermesin

Geri