Ynt: Sis Farları
Ben edition model aracıma geçen hafta taktırdım. Editionlarda sis farı için gerekli tesisat yokmuş, bu yüzden önce tamponlara tesisat çekildi, sis farları takıldı, bizde sadece arka sisi yakacak 1tane düğme olduğu için ön sislerimle arka sislerim birlikte tek tuşla yanıp sönüyorlar, aslında sis farını sadece gerektiğinde kullanacağım için arkayı yakmam gereken yerde önü de yakmaktan gocunmayacağım için çok bir sıkıntı yok, aslında far kontrol tuşlarınıda değiştirelim dedik ama toplamda 600lira gibi extra maliyet çıkınca varsın ikisi bir yansın dedik. Bu tesisat çekme ve far montajı için toplam 250lira işçilik aldılar, ilk başta çok gibi göründü ama yapılırken gördüm, tüm tampon söküldü, arka sis farından öne tesisat çekildi,ön sigortadan sislere tesisat çekildi, arıza vermesin diye röle koydular vs sadece bunlar 3 saat sürdü neredeyse, bir güzelde halojen ampul taktık çokta güzel oldu.
Sis farlarının çiftini 150-200lira arası fiyatlarla alabilirsiniz çıkmacılardan fiyat ürünlerin kondisyonu ve işlem görmemüş olması ve pazarlık gücünüze göre değişiyor, Yani ampullerinde kalite ve fiyatı değişmekle birlikte (ben çiftine 90 lira verdim ampullerin) toplamda 450-500 arasında halledilebilen bir işlem.