sis + gsi ızgara

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar tamponu değiştiriyorum 2004 ve uzerı tampon alıyorum. halıyle tampon ızgaralar olmadan gelıyor. gsi ızgaraları sordum ortadaki 63 tl, yanların teki 30 tl toplam 122 ediyor. 25% parça indirimiyle 93 liraya veriyorlar. tabi bu kadarla kalmıyor sis de almak gerekıyor. yan sanayı sısler 90 liraya satılıyor. ama içinden sis lerin bulunduğu sis delikli ızgara da çıkıyor. acaba diyorum 90 liraya sisleri alıp ızgaralarıyla sadece oorta ızgarayı mı orjınal alsam? yoksa 90+93 ü versem mi. çunku bi kere orta ızgarayı alırsam birdaha bulaşmam gsi ızgaraya..
yanı arada 50 tl gıbı bır kar ediyorum. ne yapsam sizce?

alper le konustum şimdi tuşu nereye baglarız diye, sis tuşunu 2 ıhtımal var, ya arka sis e baglayıp, farlarla bırlıkte yakabılecegım sadece, yada on sısler ıcın ayrı bır çakma tuş koyacagım soldaki panele oyle yakacagım. hangısı sizce guzel olur...

bence arjadasım arkadakılerle bırlıkte baglat cunku harıka duruyor arkadakılerde ozellıkle gece:)

bende sonradan sis farı olayına girdim melih.. hatta arama yaparsan başlığı görürsün..

şuan tekrar yapıcak olsam 3 5 daha paraya kıyıp enjoydan çıkma bi far anahtarı alırdım ve orjinal gibi yaptırırdım ya da hiç sis olayına girmezdim.. gerçi yine fena olmadı arabanın önden görünüşünü bariz değiştiriyo sis farları...

şimdi içeri düğme çektirsen görünmeyen aşağlarda biyerlere koydurcaksın düğmeyi, sisleri yakmak için eğilmen gerekcek, arka sise bağlatsan parklarla birlikte yakamıycaksın ayrıca arkandakinin gözünü alcak

sana tavsiyem ya bu sevdadan vazgeç ya da yaptırıosan en kralından yaptır..

ikinci ihtimal arka sise bağlat ama arka sisi iptal et..

son ihtimal olarakta içeriye düğme çektir ama bil ki üşenceksin eğilip yakmaya :D onun için benim yaptığım gibi sellektöre bağlatabilirsin en azından sellektör yaptığında çakar söner sisler

galiba kafanı karıştırdım :) sen düşün taşın kafana göre yap bişeyler

bu arada son olarak benim arabaya su girdi, emin değilim ama bu sis farı yapılırken bi yerde boşluk mu kaldı noldu, yani diyceğim slikon işine dikkat etsinler söle

arkadaşlar tamponu değiştiriyorum 2004 ve uzerı tampon alıyorum. halıyle tampon ızgaralar olmadan gelıyor. gsi ızgaraları sordum ortadaki 63 tl, yanların teki 30 tl toplam 122 ediyor. 25% parça indirimiyle 93 liraya veriyorlar. tabi bu kadarla kalmıyor sis de almak gerekıyor. yan sanayı sısler 90 liraya satılıyor. ama içinden sis lerin bulunduğu sis delikli ızgara da çıkıyor. acaba diyorum 90 liraya sisleri alıp ızgaralarıyla sadece oorta ızgarayı mı orjınal alsam? yoksa 90+93 ü versem mi. çunku bi kere orta ızgarayı alırsam birdaha bulaşmam gsi ızgaraya..
yanı arada 50 tl gıbı bır kar ediyorum. ne yapsam sizce?

bu yan sanayi dediğiniz sisler g-plast maskasıyla satılanlardan mı acaba ?
http://urun.gittigidiyor.com/SIS-LAMBA-SETI-OPEL-CORSA-C-COMBO-2004_W0QQidZZ19532239
hani şu plastiği dıştan takılan ve acayip sırıtanlar.
yani şurdakiler gibi http://www.sahibinden.com/fiyata_sa...QQaXQQ16391749WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

yoksa orijinalin birebir aynısı mı ?

Son düzenleme:
çıftı 90

bende sonradan sis farı olayına girdim melih.. hatta arama yaparsan başlığı görürsün..

şuan tekrar yapıcak olsam 3 5 daha paraya kıyıp enjoydan çıkma bi far anahtarı alırdım ve orjinal gibi yaptırırdım ya da hiç sis olayına girmezdim.. gerçi yine fena olmadı arabanın önden görünüşünü bariz değiştiriyo sis farları...

şimdi içeri düğme çektirsen görünmeyen aşağlarda biyerlere koydurcaksın düğmeyi, sisleri yakmak için eğilmen gerekcek, arka sise bağlatsan parklarla birlikte yakamıycaksın ayrıca arkandakinin gözünü alcak

sana tavsiyem ya bu sevdadan vazgeç ya da yaptırıosan en kralından yaptır..

ikinci ihtimal arka sise bağlat ama arka sisi iptal et..

son ihtimal olarakta içeriye düğme çektir ama bil ki üşenceksin eğilip yakmaya :D onun için benim yaptığım gibi sellektöre bağlatabilirsin en azından sellektör yaptığında çakar söner sisler

galiba kafanı karıştırdım :) sen düşün taşın kafana göre yap bişeyler

bu arada son olarak benim arabaya su girdi, emin değilim ama bu sis farı yapılırken bi yerde boşluk mu kaldı noldu, yani diyceğim slikon işine dikkat etsinler söle

meftun benım amacım sıslerı yakmak deıl zaten, gsi ızgara alınca sıs delıklerı boş kalmasın dıye ıstıyorum. yanı pek sıs yakan bırı değılım zaten. o yuzden gorsel amaçlı olunca arkaya baglayabılırım dıye dusunuyorum

arkadaşlar bende de corsa 1.7dti var bende sis takmak istiyorum ortalama kaça patlar bana

bu yan sanayi dediğiniz sisler g-plast maskasıyla satılanlardan mı acaba ?
http://urun.gittigidiyor.com/SIS-LAMBA-SETI-OPEL-CORSA-C-COMBO-2004_W0QQidZZ19532239
hani şu plastiği dıştan takılan ve acayip sırıtanlar.
yani şurdakiler gibi http://www.sahibinden.com/fiyata_sa...QQaXQQ16391749WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

yoksa orijinalin birebir aynısı mı ?

2.linkteki corsa eco nun üzerinde taklı sislere baktım da, gercekten göze batıyor, eger montajında bir hata yoksa çok da güzel değillermiş....

Geri