sis + gsi ızgara

abi istersen direk olanları var sissiz hemde daha ucuz ikisnie 90 süper fiyat nerden aldın o fiyatı abi

meftun benım amacım sıslerı yakmak deıl zaten, gsi ızgara alınca sıs delıklerı boş kalmasın dıye ıstıyorum. yanı pek sıs yakan bırı değılım zaten. o yuzden gorsel amaçlı olunca arkaya baglayabılırım dıye dusunuyorum

doğru sölüyosun abi.. yani ilk bi iki gün hevesle insanın canı istiyo sisleri yakmayı ama onun haricinde hiç yakmıyoruz nerdeyse...

hiç içeri düğmeyle falan uğraşmadan arka sise bağlanması en güzeli dediğin gibi

bu yan sanayi dediğiniz sisler g-plast maskasıyla satılanlardan mı acaba ?
http://urun.gittigidiyor.com/SIS-LAMBA-SETI-OPEL-CORSA-C-COMBO-2004_W0QQidZZ19532239
hani şu plastiği dıştan takılan ve acayip sırıtanlar.
yani şurdakiler gibi http://www.sahibinden.com/fiyata_sa...QQaXQQ16391749WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

yoksa orijinalin birebir aynısı mı ?

güncel

bende sonradan sis farı olayına girdim melih.. hatta arama yaparsan başlığı görürsün..

şuan tekrar yapıcak olsam 3 5 daha paraya kıyıp enjoydan çıkma bi far anahtarı alırdım ve orjinal gibi yaptırırdım ya da hiç sis olayına girmezdim.. gerçi yine fena olmadı arabanın önden görünüşünü bariz değiştiriyo sis farları...

şimdi içeri düğme çektirsen görünmeyen aşağlarda biyerlere koydurcaksın düğmeyi, sisleri yakmak için eğilmen gerekcek, arka sise bağlatsan parklarla birlikte yakamıycaksın ayrıca arkandakinin gözünü alcak

sana tavsiyem ya bu sevdadan vazgeç ya da yaptırıosan en kralından yaptır..

ikinci ihtimal arka sise bağlat ama arka sisi iptal et..

son ihtimal olarakta içeriye düğme çektir ama bil ki üşenceksin eğilip yakmaya :D onun için benim yaptığım gibi sellektöre bağlatabilirsin en azından sellektör yaptığında çakar söner sisler

galiba kafanı karıştırdım :) sen düşün taşın kafana göre yap bişeyler

bu arada son olarak benim arabaya su girdi, emin değilim ama bu sis farı yapılırken bi yerde boşluk mu kaldı noldu, yani diyceğim slikon işine dikkat etsinler söle

135 tl verip dügme almaktansa kapalı olan dugme yerine minik bir basmalı dügme koyarsak işimizi görür.çunku dugmenin içinde tesisatı hazır 2 kablo lehimledinmi orjanli gibi oluyor.sigorta kutusuna kadar tesisatta döşeli.sadece boş yere röle takılcak o kadar.hemde arka sis dügmesi kısalar yanarken aktif halde halbuki parklar yanarken ön sisleri açabiliyosunuz,hatta ön sisleri yakınca arka sislerde açılabiliyor.ayrıca gösterge panelini söküp sis yerine ampul takılınca oda yanıyor.düşünügünüz kadar zor bi işlemde değil.hatta bu şekilde kablolama dertleride en aza düşüyor.

135 tl verip dügme almaktansa kapalı olan dugme yerine minik bir basmalı dügme koyarsak işimizi görür.çunku dugmenin içinde tesisatı hazır 2 kablo lehimledinmi orjanli gibi oluyor.sigorta kutusuna kadar tesisatta döşeli.sadece boş yere röle takılcak o kadar.hemde arka sis dügmesi kısalar yanarken aktif halde halbuki parklar yanarken ön sisleri açabiliyosunuz,hatta ön sisleri yakınca arka sislerde açılabiliyor.ayrıca gösterge panelini söküp sis yerine ampul takılınca oda yanıyor.düşünügünüz kadar zor bi işlemde değil.hatta bu şekilde kablolama dertleride en aza düşüyor.

abi dediğin gibi ben yaptırırken usta bi yere telefon açtı, corsa c için düğme var mı dedi adam yok dedi falan.. öle değince usta yokmuş mecbur bi yere düğme çekicez demişti...

dediğin gibi yapabilmek için düğme nerden bulunur , ilerde o şekilde bir düzeltme yapmak isterim açıkcası, bu arada dediğiniz düğme orjinal tip mi oluyo ?

meftun hayır değıl, orayı maktapla delip (plastık boş olan kapagı) içine yuvarlak bir düğme koyarak yapıcaz muhtemelen. zaten sislerin içinden de dugme cıkma ıhtıamlı var. ben hondama aldıgımda guzel bır dugme cıkmıştı.

benim arka sisle beraber önler de aynı tuşla açılıp kapanıyor dezavantajı parklarla beraber yakamıyorsun ve arka siside yakmak zorundasın avantajı kokpitte görüntü kirliliğini engelliyo ve daha masrafsız sen bilirsin ama eğer arkalara bağlatçaksan sağ arka sisi de işler hale getirmeni öneririm ben yapamadım ve çok pişmanım...

Geri