Sis lambaları açık dolaşan tipler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guugil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guugil

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Akşamları ön sisleri yakanlar yetmiyormuş gibi birde arka sislerini yakan sürücüler türedi. :mad:

Dur-kalk trafikte önümde durum hem sis açık hem frene basılı tutup kendi arabamın içini night clup gibi kırmızı aydınlatmaya çeviren, gözümü bozan:eek: cahil tiplere gıcık oluyorum:mad: .

Adamın far ayarı zaten yok, ön/arka sisleri açık. Buda yetmezmiş gibi ucuza kaçıp beyaz ampulle Xenon havası vermeye kalkmış.

Şeytan diyo al balyozu tüm farlarını kır.:mad:

Saygısızlık ve cahillik. Arabaları çok güzel oluyor diye düşünüyorlar yada uyduruk arabaları BMW M serisine dönüştüğünü zannediyorlar herhalde.

Nedir bu aptalca zihniyet merak ediyorum?

adam beyaz ampul takıyorsa bundan sanane seni neden geriyor anlamıyorum... adamın belki parası yoktur senin paran çok olabilir olmayanları düşün bu seni germesin ilgilendirmesin... bi de dikkat et de senin kafanı kırmasınlar izmirli...bunun saygıyla bi alakası yok bu konu hakkındaki yorumum bu... konun çok saçma zaten yazmadıklarından belli...

beyaz ampulü bilmem ama arka sis lambası konusunda kesinlikle katılıyorum hele yağmurlu havalarda cama düşen yağmur taneleri kırmızı olmuyomu hiç bişe göremiyosun:D

sis lambasına benimde diyceğim yok haklısın kardeşim...

arkdaşım sana sonuna kadar katılıorum önler hadi nese dicem ama onlar bile abes sisli havada kullanılması gereken şeyi nie normal havada kullanırsın hele arkalar gözümün içine ediyor :mad: beyaz ampul meseleside evet isterse xenon ampülü olsun ama mercekleri olmadıkları için gözlerim kamaşıyo ki aracım yüksekte ve gerek camda gerekse aynalarımda şığı kırmak ve karartmak gibi biçok özellik olmasına rağmen aşırı derecede rahatsız oluyorm :mad: (bunu bişelere kanıtlamak buvar şuvar demek için demedim) ayrıcada özür dileyerek söylüyorum okan arkadaşım sen bu yazıyı üstüne mi alındın anlayamadım şahsa özel bişe denmemiş ama sen aşırı bi tepkiyle yazmışsın bence form içinde birazdaha sakin ve düzgün yazarsak daha ii olur herekese ii formlar..;)

Akşamları ön sisleri yakanlar yetmiyormuş gibi birde arka sislerini yakan sürücüler türedi. :mad:

Dur-kalk trafikte önümde durum hem sis açık hem frene basılı tutup kendi arabamın içini night clup gibi kırmızı aydınlatmaya çeviren, gözümü bozan:eek: cahil tiplere gıcık oluyorum:mad: .

Adamın far ayarı zaten yok, ön/arka sisleri açık. Buda yetmezmiş gibi ucuza kaçıp beyaz ampulle Xenon havası vermeye kalkmış.

Şeytan diyo al balyozu tüm farlarını kır.:mad:

Saygısızlık ve cahillik. Arabaları çok güzel oluyor diye düşünüyorlar yada uyduruk arabaları BMW M serisine dönüştüğünü zannediyorlar herhalde.

Nedir bu aptalca zihniyet merak ediyorum?

sis lambalarının gereksiz yere kullanılması fikrine sonuna kadar katılıyorum...saygısızlık ile ilgili dşlüncelerinize katılıyorum..
ama ekonomik gücüne göre bir araca biniyorsa....maddi duruma göre ufak tefek işler yapıyorsa ve kişi bununla mutlu oluyorsa bunu yargılamak eleştirmek ve küçümsemek kimsenin hakkı değldir...

sis lambalarının gereksiz yere kullanılması fikrine sonuna kadar katılıyorum...saygısızlık ile ilgili dşlüncelerinize katılıyorum..
ama ekonomik gücüne göre bir araca biniyorsa....maddi duruma göre ufak tefek işler yapıyorsa ve kişi bununla mutlu oluyorsa bunu yargılamak eleştirmek ve küçümsemek kimsenin hakkı değldir...

onun bütçesi yok olabilir saygım sonsuz ama o işlerede kalkıpta trafikte bizi rahatsız etmeye ne hakkıvar peki ???

Uzun yolda neysede şehir içinde yakanlara bende karşıyım

Bendede beyaz ampul philips diamond vision var.

Ben şimdi magandamıyım cahilmiyim.??Bütçem yetiyordu ama ben xenon yerine hem philips aldım hemde arabanın başka ihtiyaçlarını karşıladım.

Bu cahillikmi yoksa hesap bilirlik mi?

bence bütün beyaz ampüllü olanlar adama saldıracak adam ayarsız olanlar yani gözün içine edenler için sölemiş öle bi durumunuz yoksa nie alınıorsunuz anlamıorum yani :S:S

Peki bu ne?
Parasını omu veriyor :)

Hem aykal niye saldırayım ki?

Ben kuduzmuyum :):):):)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri