Sis lambaları açık dolaşan tipler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guugil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili aykal bu işler uzar gider...seni beyaz ampul rahatsız eder...beni performans egsozunun sesi...
uzun lafın kısası birbirimize ne kadar saygılı davranısak o kadar güvenli ve huzurlu bir trafik içinde yol alırız...

vallahi cavt abi ben adamın yazdıklarında hiçbir art niet sezmedim hatta sonuna kadarda katılıyorum :) ama biraz fazla tepki verdiniz gibi :(

ben kimseye saldımıyorum insanı yargılamasına gerek yok ben sis yakmıyorum ne ön ne de arka konuşma tarzı hoşuma gitmedi gariban insanlar var senin ve benim durumum iyi olabilir yargılayarak küçümseyerek aşşağlıyarak konuşması forum a yakışmıyor... beyaz kullanıyorum üstüme alındım ancak philips kullanıyorum... eleştiri olacak ise tadında ve kıvamında olması gerektiğini düşünüyorum... benim üstüme alıncak bişey im yok yani... saygılar,

vallahi okan abi ben yazınlardan hiçte aşşalama yada ona bezer bişe algılamadım ama sende haklı olabilirsin tabiki sadece ilk cevabı sen vermişsin bide biraz ağır kaçmış onu sölemek istedim kimseninde yazısına fln karmaya kalmıorum sadce uzunca bir süredir sitedeyim ve butür konuşmalara hoş olmuyor yada kötü yazılarla bitiyor bunu sölemek istemiştim birini kırdım yada yanlış bişe söeylediysem özür dilerim. beyaz ampüllü vecat abim :):) heheh anladın sen onu :P

bizim burdaki forum sitesindede çoktur vatandaşın yazmış olduğu özellikler ve çoğu da arkadaşımızdır belki de... düşünüp, yazmak gerek kasıt var saldırı var ancak ben burda bu konuyu kendi şahsıma kapatmak istiyorum... şahsıma bende özür dilerim... the end

vallahi okan abi ben yazınlardan hiçte aşşalama yada ona bezer bişe algılamadım ama sende haklı olabilirsin tabiki sadece ilk cevabı sen vermişsin bide biraz ağır kaçmış onu sölemek istedim kimseninde yazısına fln karmaya kalmıorum sadce uzunca bir süredir sitedeyim ve butür konuşmalara hoş olmuyor yada kötü yazılarla bitiyor bunu sölemek istemiştim birini kırdım yada yanlış bişe söeylediysem özür dilerim. beyaz ampüllü vecat abim :):) heheh anladın sen onu :P
anladım arkadaşım haklısın sende saygı duyuyorum uzatmamak gerek diye düşünüyorum seninle aynı fikirdeyim... ne biliyim o zaman bende sorun var... ben öyle algıladım yapı farkı da denilebilir diye düşünüyorum... saygılar, iyi forumlar

estafurullah sorun fln :) nese bencede kapatalım :) hepinize ii günler ii formlar :D

Arkadaşlar sis farları sadece sisli havalarda yakmak içindir. Bunun aksini yapmak ise suçtur. Trafik kanununda ilgili maddeler mevcuttur. Rahatsız olduğunuz durumlarda en yakınınızdaki trafik polisine şikayette bulunabilirsiniz. Durumun önemini anlattığınızda polis de size hak verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri