bunun gibimi savaş abi :maden::maden::maden:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahadır sis lambaları sırf sisli havada kullanmak içindir...avrupada sis dışı cezası var onu gündüz farı ile karıştırma...yakında Ab yasaları ile burdada yasak gelirse şaşmamSavaş abi bahsettiğin şey arka sis için doğru. ama ön sislerin amacı yolu olabildiğince yakından aydınlatıp sis tabakası ile yol arasında kalan boşluktan yolu aydınlatmaktır.
Bahadır sis lambaları sırf sisli havada kullanmak içindir...avrupada sis dışı cezası var onu gündüz farı ile karıştırma...yakında Ab yasaları ile burdada yasak gelirse şaşmam
Ethem seni yakalamışken bişey sorayım Bu replica jantlarda balans sorunu oluyor diyolar sen böyle bir sıkıntı yaşıyomusun?bunun gibimi savaş abi :maden::maden::maden:
orasını tam okumamışım,ben aksini iddia etmedim ki. Türkiye'de zaten sis farı cezası var ancak uygulamada yok. bizim polisler sis farlarını ön sis farlarından ibaret sanıyorlar. sis farı kanununa göre o tebliğe arka sis farları dahildir. 2 yıl önce İtalya'da 300 avro para cezası vardı arka sis farlarını sis olmayan durumlarda kullanmanın.
valla benim aracımda sislerimde sarı. ne xenon farım var ne ekstra herhangi birşey. ben orjinal neyse ondan yanayım her zaman.
307'de sislerin uzunları yakınca sönmesi durumu sislerin kısa farlarla bağlantılı olmasından kaynaklı. uzunlar yanınca sislerde kısalarda sönüyor. ancak selektör halinde 3'ü aynı anda yanıyor. ben buna 3'ü 1 arada diyorum
o kısımda haklısın Savaş abi ama yaptırım ceza olmazsa bu olur tabi. burda bir araç var gece gündüz uzunları yanık geziyor içindede bir tam anlamıyla bir kro. günde 10 defa ben denk geliyorm hiç mi polis görmüyor bunu. sis farı keza... ben birkeresinde polise şikayet ettim birini hemde özellikle bastıurarak söyledim arka sis farları gözümü alıyor diye. polis "hangi biriyle uğraşalım" cevabını verdi bana hemde şehir merkezinde. daha ben ne söyleyim."bizim polisler sis farlarını ön sis farlarından ibaret sanıyorlar "
Bahadır yazdığını şöyle düzeltmek daha doğru gibi "bizim bazı sürücüler ön ve arka sis farlarını yandığında çok güzel göründüğü için kullanıyorlar"
orasını tam okumamışım,
özür dilerim zur:
Ethem seni yakalamışken bişey sorayım Bu replica jantlarda balans sorunu oluyor diyolar sen böyle bir sıkıntı yaşıyomusun?