Sislere beyaz ampül??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracimin farlari xenon ama sisler sari yaniyor. Sislere xenonlarla renk açicisindan uyumlu ampül takmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim...

Arkadaşlar aracimin farlari xenon ama sisler sari yaniyor. Sislere xenonlarla renk açicisindan uyumlu ampül takmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim...
2 adet beyaz ampul alıp takacaksın tamamdır tabi bütçe uygunsa al xenon tam uyumlu olsun:D

pahalı bir şey olsun istemiyorum erkan. beyaz ampül dersem anlar mı satıcılar? kayseride pek güven olmuyor malesef satmak işçin farklı şeylerede güzel oldu v.s diyorlarda.. sonra değiştirmekte sorun oluyor..

pahalı bir şey olsun istemiyorum erkan. beyaz ampül dersem anlar mı satıcılar? kayseride pek güven olmuyor malesef satmak işçin farklı şeylerede güzel oldu v.s diyorlarda.. sonra değiştirmekte sorun oluyor..
anlarlar gökhan zaten 2 ampul en fazla 3 ytl falan sorun olmaz kendin bile takabilirsin ama birde şöyle bişey var araba arıza gösterebilir

hımm bak oda var onu nasıl halledicez?

bu sorunuma başka yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?

bende var 100 watt beyaz renkli texon marka fiyatı 10 ytl olur

Kaliteli bişey istiyorsanız xenon kıvamında Philips Diamond Vision tavsiye ederim 80-100ytl arası değişiyor fiyatları.

arkadaşlar kaliteliyle kalitesiz ampül arasındaki fark nedir peki?

Geri