Arkadaşlar sitemizin tasarımı, daha fazla kullanıcıya hitap edebilmek ve değişen ziyaretçi taleplerine ayak uydurabilmek amacıyla yenilenmiştir. Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir dönemde, kod yapıları hızla gelişmekte ve bizimde bu yapıya ayak uydurmamız gerekmektedir. Sizlere yeni temamız hakkında biraz bilgilendirmeler yapmak istiyorum. Öncelikle bütün üyelerimiz istedikleri zaman sitemizin sol alt kısmında bulunan tema değiştirme butonuna tıklayarak veya üye profilinizde bulunan Tercih Seçenekleri bölümünden değiştirebilirler.
Yeni temanın bize sağladığı en büyük avantajlardan birisi, Gece-Gündüz modu değişimi ve kişisel ayarlamalar yapabilme seçenekleridir. Resimde gördüğünüz kısımdaki zil sesinin yanındaki butona tıklayarak ilgili ayarları görebilir, temayı kendi zevkinize göre şekillendirebilirsiniz. Yine aynı bölümde bulunan AY simgesine tıklayarak gece moduna geçebilir, Gece modundan yine orada LAMBA simgesine tklayarak gündüz moduna dönüş yapabilirsiniz.
Bu tema işlerine beni karıştırma ben klasik seviyorum diyenler için
Opelforum.Net Tema 1 yapılandırıldı. Bu temanın görünümünü sizlerle paylaşıyorum.
Velhasılı kelam, durum bu şekilde dostlar. Yeni temalarımızı beğenmeniz dileğiyle saygılar sunuyorum. Gördüğünüz aksaklık veya hata varsa bildirirseniz en kısa sürede çözmeye çalışırız. İyi günler.

Yeni temanın bize sağladığı en büyük avantajlardan birisi, Gece-Gündüz modu değişimi ve kişisel ayarlamalar yapabilme seçenekleridir. Resimde gördüğünüz kısımdaki zil sesinin yanındaki butona tıklayarak ilgili ayarları görebilir, temayı kendi zevkinize göre şekillendirebilirsiniz. Yine aynı bölümde bulunan AY simgesine tıklayarak gece moduna geçebilir, Gece modundan yine orada LAMBA simgesine tklayarak gündüz moduna dönüş yapabilirsiniz.

Bu tema işlerine beni karıştırma ben klasik seviyorum diyenler için

Velhasılı kelam, durum bu şekilde dostlar. Yeni temalarımızı beğenmeniz dileğiyle saygılar sunuyorum. Gördüğünüz aksaklık veya hata varsa bildirirseniz en kısa sürede çözmeye çalışırız. İyi günler.