Siteye veda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fantezilerimi siralamissin , alet edevat falan basit işte (bana lift olmasada olur ama olursada ses etmem) ilk once mustakil ev lazim yemin ederim sirf bunun icin ispartaya yerlesmeye calisiyorum. :) (merkeze 5 km uzaklikta doluyla köy var ve arsalar hesapli)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O işi ilk kim hallederse ötekini misafir etsin :D

Ya Muzaffer bence birçogu sorunun cozumunu bal gibi biliyorlar ama sirf daha fazla para icin iste orasini degistirelim surasini elliyelim falan diyorlar. Sirf bu durum yuzunden kendi garajim olsun istiyorum herseyi kendim yapayim.
Mesela sorunu cozemeyen bir ustaya neden para verilir ki? Sorunu cozemedin al bakalim sana ödül/para.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda benim bi ustam vardı hakkını yememek lazım. İki sene önce aracımda ateşleme arızası meydana geldi. Sorun en son aşamadaki parçalardan biri olan distribütördeydi. Bir gün ki ramazandı o gün sabahtan akşama kadar uğraşmasına rağmen arızayı gideremedi. Ve çıkarken ben yapamadığım şeye para almam diyerek akşama kadar olan uğraşı için beş kuruş para almadı.Tabi bu ustam uzak olduğu için biraz her zaman gitme şansım olmuyor. Bugün de sanayideydim iki tabla, iki rot başı, iki z rot değişimine maalesef 70 lira istedi ustam. Bu da iki senedir tanıdığım bi usta ama işçiliğini biraz abartmaya başladı sanki. Bana öyle geldi. Belki normaldir bilemiyorum. Ama benden fazla aldıysa bu aldığı son fazlalık olacaktır. Bir müşterisini kaybedecek sonuçta. Konu biraz dağıldığı için özür dilerim.

............. Bugün de sanayideydim iki tabla, iki rot başı, iki z rot değişimine maalesef 70 lira istedi ustam. Bu da iki senedir tanıdığım bi usta ama işçiliğini biraz abartmaya başladı sanki. Bana öyle geldi. Belki normaldir bilemiyorum. Ama benden fazla aldıysa bu aldığı son fazlalık olacaktır. Bir müşterisini kaybedecek sonuçta. Konu biraz dağıldığı için özür dilerim.

Fiyat fazla sayılmaz, Ankara ve İzmir de "bir" adet rot başını değiştirmek 30 TL den başlıyor.

Doğrudur Savaş abi. Büyük şehirlerde tam olarak nasıl fiyat aralıkları var bilmediğim için belki de normaldir diyorum. Cevabın için teşekkürler...

Güle güle

Acıkcası üzüldüm cünkü bu tip paylasımlar artmalı aksine azalmamalı.. Ben 2004 den bu yana japon aracları kullamırım bir cok basıma gelen arızaları netten cözdüm 2016 da ikinci alman arabam oldu bu tip paylaşım platformlarının ben cokk faydasını gördüm o yüzden hemen uye oldum..
Tabiki burada kimse uzman olmak zorunda degil herkes yasadıgı tecrubeyi paylaşır ve diğer insanlara tecrubesi nisbetinde yardımcı olabilir

Geri