Siyah Araca Cam Filmi Uygulatmalı mıyım?

Ynt: Siyah Araca Cam Filmi Uygulatmalı mıyım?

Bende cam filimin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Zaten araç camları belli bir oranda karartılmış durumda. Bir arkadaşım ilk gördüğünde cam filmimi yaptırdın demişti :)

ebony link' Alıntı:
Bende cam filimin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Zaten araç camları belli bir oranda karartılmış durumda. Bir arkadaşım ilk gördüğünde cam filmimi yaptırdın demişti :)

Ben de paralel düşünüyorum. ;)

üç dört gün evveline kadar yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi düşünmüyorum...

benim aracımda sıyah ve cam filmi yaptırdım Ziebart ta 450 tl verdim. siyahta muhteşem duruyor ve hiç belli olmuyor camın renkli yeşilliği gitti en azından.ben en ince olanını yaptırdım. özellikle güneş çeken bir renk olduğu için cam filmi öneririm arkadaşlar.

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=ebony link=topic=525.msg6824#msg6824 date=1297839367]

Ben de paralel düşünüyorum. ;)
[/quote]

bende aynı fikirdeyim ama yazın ne olur bilemem malum sıcak iklimdeyiz

siyah araca cam film  yajışmıyor araç spor özelliğini kaybeder makam aracı gibi olur

hımmmm...... bugun siyah astrada siyah cam gordum, yakısmıs ama daha agır bir hava vermis... dediginiz gibi beyaz veya grideki gibi spor durmuyor.....

trk_187 link' Alıntı:
hımmmm...... bugun siyah astrada siyah cam gordum, yakısmıs ama daha agır bir hava vermis... dediginiz gibi beyaz veya grideki gibi spor durmuyor.....
hocam griden kastın  hakim grimi ? teknik gri mi ?

teknik gri

Geri