Siyah astra Yıkamadan önce sonra :)

Ynt: Siyah astra Yıkamadan önce sonra :)

UnStabLe link' Alıntı:
Plaka konusun da bir öneride bulunayım..
ևift taraflı kaliteli bir bant plaka boyuna paralel değil de dikey dikey kesip 5 -6 bant aralıklı yapıştırmanızı tavsiye ederim I  I  I  I  I  I şeklinde.
Sonra etrafınada silikonu yapıştırdı mı iş tamam demektir. benim arabanın plakasına bakabilirsiniz şahsen bir passata arkadan vurmama rağmen boyası kalkıp kendisi düşmeyecek derecede sağlam bir plaka oldu park ederken vurdum tanıdığın arabası  :D :D

Kalite kontrolüne gerek yoktu resimlerden yola çıkıp inanırdım, geçmiş olsun  005hihih

Plaka yapıştırmadan bu kadar korkmayın. Arkada hiçbir sorun çıkmıyor ama ön biraz problemli. Onuda şöyle bir örnek vereyim;  3M çift taraflı bant ile ön plakanın sol tarafı kavisten dolayı atmasına rağmen 15.000 km de hiçbir sorun çıkarmadı. Km nin çoğu uzun yolda yüksek hızlarda yani daha fazla kuvvete maruz kalarak test edildi.  okkk

Aydn link' Alıntı:
Kalite kontrolüne gerek yoktu resimlerden yola çıkıp inanırdım, geçmiş olsun  005hihih
Eyvallah.. Yine de test etmekde fayda var diye düşündüm dokundurdum istemeyerek  011zaa

Aklımada var aslında yapmak işte zaman meselesi birazda uğraş biz uğraşmayız yaptırcak yer lazım birde polis sıkıntı filan yaparsa iyice dert

Siyah renk araba temizken bi o kadar asil ve karizmatik , kirliyken de berduş ve paspal yolda adam yerine koymuyorlar :D bende de aynı sorun :)

Geri