siyah astranın çzik derdi bitmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rekliox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: siyah astranın çzik derdi bitmiyor

eketen link' Alıntı:
֖n takımları berbat en başta. Sorunsuz olsa da sesli çalışmaları  023hm

Laguna II de alt takım hem sesli hem sorunluydu; karoseri Clio ve Megane dan alınan parçalar taşıdığından rot ayarları rot başları hızlı şekilde aşınırdı, annemin Palio su bu konuda o kadar iyiydi ki, Palio dan Laguna ya geri bindiğimde orta konsoldan alt takımdan gelen sesler beni deli ederdi!

Valla geçen gün siyah Golf 7 alan bir tanıdığım 3 ayda sırf siyah olduğu için satmaya karar verdi adamın işyeri sanayide artık bıktım dedi, araçtan da çok memnun kıyamıyor.

Aynı dertten bende de var siyah renk her türlü çiziği belli ediyo folyo kaplama yaptırmayı düşünüyorum

İlk siyah arabam. Allah büyük konuşturmasın ama bir daha almam-aldırmam.

babam bin defa soyledi siyah alma dıye :/ keske siyah bu arabaya bu kadar yakısmasaydı satmaya kıyamıyorum  :(

Vw grubu araçların vernikleri çizilmeye karşı daha dayanıklı aslında.

Siyah renkli araç alacak olsam AQuartz türü çizilmez koruma yaptırırdım sanırım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Vw grubu araçların vernikleri çizilmeye karşı daha dayanıklı aslında.

Siyah renkli araç alacak olsam AQuartz türü çizilmez koruma yaptırırdım sanırım.

Bence de mantıklısı yeni nano korumalar ile kaplamak.

Su bazlı boyalara geçildikten sonra bu tür çizik dertleri daha fazla arttı sanki.

Benim araç da siyah.. o yıkandıktan sonraki asaleti her seye deger be abi.. haftada bir yıkamacıya verıyoruz napalım.. bence bakımı zor olsa da bizim araclar için çok yakışan bır renk. haa jeep alsaydım banko beyaz olurdu ayrı konu.

off of siyah araç büyük konuşmayayım ama birdaha almam sanırım..

Benim de siyah değil ama koyu bir renk aracım.Gerçekten çizikleri belli ediyor,ve kirlenince çok kötü görünüyor.Ama yıkanınca da bir o kadar çekici  cooll

Geri