Teşekkür ederim uyarılar ve tavsiyeler için. RCZ yalan oldu malesef çünkü kredi olayında problem çıktı. Elbet vardır bir hayır. opc den sonra tatmin etmeyeceğine adım gibi emindim zaten, şu an da 160 hp bir C180 kullanıyorum ki mukayese edilmez,RCZ bile daha iyi gidiyordur eminimki. RCZ'nin görüntüsü hoşuma gidiyordu sadece. Fakat hal böyle olunca , madem biraz daha beklemek zorundayım belki 1-2 ay içinde başka bir modele yönelebilirim.
RCZ gerçekten şık ve kaliteli bir otomobil izlenimi veriyor. Gidip gitmemesi çok önemli değildi,sonuçta 200hp ,bir çok araçtan iyi gideceği aşikar. Asphalt versiyonu şaka gibi. Sadece boya ve koltuk döşemesi var diye fiyatı 98.000 TL yapmışlar. Tam fiyasko.
RX8 gerçekten güzel bir otomobil fakat o da tamamen spor. İç mekan bomboş,özellik yok. Hadi bunlar olmasa da yakıt konusunda sıkıntılı. konuda önerdiğiniz hiçbir araç bana göre değil. OPC çok muhteşem ama onun vergisi ile uğraşılmaz. Kaldı ki fiyat çok yüksek benim için.
Bu arada RX8 ile bilinen çoğu bilgi doğru değil. R3 Renesis motora yağ ikmali yapmanıza çok sık gerek yok. Bunun dışında aşınması diğer serilerden daha az. Yakıt sarfiyatı daha az. Ve 375 bin km'de RX8 bile var yurt dışındaki forumları takip ettiğim kadarıyla. İllaki bir noktadan sonra sandık motor gerekiyor onun da fiyatı 7000 TL . Mazda 2 veya Megane'in motorunun aynı seviyelerde fiyatlarda gezdiğini düşünürsek ideal.
Kader bakalım bu sefer neyi gösterecek.. Gerçekten alacak araç bulamıyorum , çoğunu beğenmiyorum,beğendiklerim çook pahalı. Şu Toyota FT86'dan ümitliyim eğer uygun bir fiyat olursa düşünülebilir
Aracı sattığımda dedğim gibi Japon istiyor yüreğim asıl ama duruma göre bakacağım tekrar ...
Oylarınız için teşekkür ederim..