- Konuyu Başlatan
teşekkür ederim,,,,arada makam arabası gibi takılıyoruz gerçekten zevkli oluyogrsl' Alıntı:makam arabası gibi maşallah
allah kaza bela vermesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim,,,,arada makam arabası gibi takılıyoruz gerçekten zevkli oluyogrsl' Alıntı:makam arabası gibi maşallah
allah kaza bela vermesin
teşekkürler kardeşim,,,harbiden ikizler yaaww bu arada benim kütükte çankırı-kurşunlu aynı zamanda hemşeriyiz sanırım yani senin arabanda maaşallah nazar değmesin güzel gerçekten,, resimlerini bekliyorum,,,,mvk0571' Alıntı:güle güle bin kardeş.eline sağlık.... benimkinin ikizi bende bu hafta egsoz sistemi ve spoyler taktım. onları ekleyim yorumlarını alırım...
teşekkürler yorumların ve fikirlerin için,,,,,,valla boyatma işi zor, zahmetli ve pahalı olucaktır hemde komple boyalı bi araç satmak zor olur,,,,vectranın en çok satan renklerinden sizinkide yakışıyoda,,,,,,,,nikelaj işini ilk aldığımda düşünüyodum fakat sonradan hem çok fazla vectranın yaptırmasından hemde filimleri yaptırdıktan sonra böle daha bi bütün durduğunu düşündüğümden vaz geçtim,,,sanki böle bi nebze daha sportif nikelajlarla daha bi ağır oluyo gibi ama şıkta oluyo,, kim ne derse desin yakışıyo koyu renklere haklısın...........sizin renkte daha az belli eder kendini ama şıklık katar genede ben ankarada görmüştüm sizin renk bi araçta fena değildi gerçektendeKeboy' Alıntı:MAŞAALLAH kazasız belasız inşallah. bende komple siyaha mı boyatsam? çok mu pahalı olur?
saol burakcım,,,,valla fotoları telefonla çektim bide iyi makinem olsa daha şık çıkıcaklar sunroof u her açtığımda iyi taktırmışım diyorum zaten,,çok seviyorum keratayıvectra_cdx' Alıntı:Görkem abi Süper Fotolar Siyahı Beklediğine Değmiş Karizma yani Ayrıyeten Sunroof u da cabası Burak
06_GR_013' Alıntı:teşekkürler kardeşim,,,harbiden ikizler yaaww bu arada benim kütükte çankırı-kurşunlu aynı zamanda hemşeriyiz sanırım yani senin arabanda maaşallah nazar değmesin güzel gerçekten,, resimlerini bekliyorum,,,,