:) Siyahtan devam.. II :) (invisibleagle's İmpreza)

Arkadaş doğru söylemiş..özellikle bu yeni kasalar da ön tampona plaka yakışmıyor. Varsa öle bi şansın sökebilirsin aslında..Polislerle ilişkin önemli tabi.

Denizcim zaten polislerle aram pek iyi değildir.Ancak plakayı kare yapmayı ve çevresini kesmeyi düşünüyorum.

Zaten plakayı alırken öne kare plaka istemiştim fakat polisler beni çok sevdiği için böyle oldu :)

Ayrıca diğer arkadaşların güzel düşünceleri için teşekkür ederim.Herkeze kazasız belasız sürüşler...

sedar abi ancak nete girebildim sınavlardan dolayıı...ee hadi hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuştun imprezana kazasız belasız sürmeler renkde harika maşallah.

sedar abi ancak nete girebildim sınavlardan dolayıı...ee hadi hayırlı uğurlu olsun sonunda kavuştun imprezana kazasız belasız sürmeler renkde harika maşallah.

Serkancım teşekkür ederim güzel dileklerin için.Sınavlarında başarılar sanaaa... :)

hayırlı olsun bu yeni subarularda arkadaki egzos görüntüsü gözümü tırmalıyor.başlıkta taksanız o görüntü kalmış.yokmu onu gizlemenin bi yolu?

hayırlı olsun bu yeni subarularda arkadaki egzos görüntüsü gözümü tırmalıyor.başlıkta taksanız o görüntü kalmış.yokmu onu gizlemenin bi yolu?

STİ versiyonunda bile aynı gözüküyo o kısım bildiğim kadarı ile.Ancak tampon altına ek yaptırınca kapanır.Ama açıkçası aşağı eğilip bakmadıkça pek belli olmuyor.Resim aşağıdan çekildiği için sana öyle gelmiş olabilü :)

hayırlı olsun. bende corsamı almadan önce 1.5impreza mı alsam corsa cdti mı diye çok ortada kalmıştım corsada karar kıldım. malum yakıt ekonomisi :)

abi corsacılar hep corsadan sonra ii arabaya geçiolar bunun bilimsel bi açıklaması var mı :D mesela erman arkadsım gibi :D
inşallah sıra bizde :D
hayırlı olsun ismi yeter subarı impreza

Denizcim zaten polislerle aram pek iyi değildir.Ancak plakayı kare yapmayı ve çevresini kesmeyi düşünüyorum.

Zaten plakayı alırken öne kare plaka istemiştim fakat polisler beni çok sevdiği için böyle oldu :)

Ayrıca diğer arkadaşların güzel düşünceleri için teşekkür ederim.Herkeze kazasız belasız sürüşler...
;)

;)

Geri