siz olsanız hangisini alırsınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2001 ford focus ve 2002 opel astra hb bulduk ikiside temiz darbe boya yok.. focus fıstık yeşili sıralı sistem tüp takılı 17.500 ytl istiyorlar. 2002 astra hb beyaz renk 1.4 tüp yok 19 istiyorlar. ikisininde kilometresi yakın 100.000 civarında . hangisini tercih etmeliyiz .yakıtta ikisinin farkı nedir.ikisinin birbirine karşı artı esi yönleri nelerdir acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar. cevaplarınızı acil olarak bekliyorum.

astra çok para çokkk üstelik 1.4 o parayı etmez (tabi benim düşüncem)

lpgli olduğu için ve hatayda bulunduğunuz için focus....

ikiside iyi araba ford biraz fazla yakar ve lpg ye uyum sağlamadığı yönde duyumlarım var kendi fun forumundan bildiğim kadarıyla ama focuc ta konforlu ve sağlam arabadır karar senin

ikiside alman ekolü sağlam araçlardır.Ancak 1.4 astra biraz üzer seni kanımca.focuslar 1.6 astralardanda daha seridir.klima açıkken daha iyi performans verir.lpg de beyin ve elektrik aksamlarına sorun yaşandığını söylüyorlar.birde bütün focusların ön takımları çabuk bozuluyomuş.diskler falan çabuk eğiliyomuş anlayacağın.astranın fiyatı fazla.focus lpg li haliyle iyi gibi duruyo.

focusun yol tutuşu çok iyi.. virajlara bayağ bi hızlı girioduk hiç yatmıodu.. aynı yol tutuş 2001 vectrada bile yok.. ama görünüş olarak astra daha güzel bence...ayrıca piyasayı bilmem ama 7 8 yaşındaki arabalara 20 milyara yakın para vermektense başka alternatifler düşünülmeli derim..

focus,u çok fazla kullanmadım birşey söyleyemem ama astra heleki g kasa yol tutuş konusunda en sağlam arabalardan biridir ve insana kullanırken güven verir

astranın fiyatı çok yüksek.focus daha avantajlı fiyatıda biraz kırabilirsen ne ala

Focus Bence

Geri