siz olsanız hangisini alırsınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2000 2001 2004 olmak üzere 3 tane focus ghia kullandım temiz bi tane daha bulayım yine alırım focus çok yakar diğen arkadaşlar çoktan kasıt nedir?acaba bu gün 1.6 lt lik motora sahip tüm arabalar birbirine yakın rakamlar yakar ayrıca 17 inç cantlarım ve 5 kişi ile şehir dışı 6.3lt/100km de şehir içi ise 7.5lt/100 km de yakıyordum bundan azı ne olablir acaba he bu arada tabiki focus al yeni focustan bile daha kaliteli bence her şeyi ile

Merhaba Sizin bahsettiğiniz focus hangi model acaba?Ambiante,Ghia?İş arkadaşım 5 ay önce 2004 focus hb ghia 19.500 ytl'ye aldı...Aracından çok memnun...şehiriçi 260 ykr yakıyormuş...Astralar hakkında zaten arkadaşlar yorum yapmışlar...:good:

seat ibiza mı ne bi araba war dizeli wardı arkadasta astra hb kadar içi war ufak deil az yakıor arkadasın araba 2002 modeldi 23 000 ytl ye aldı bence seat a da bak

focus al ama sakın sedan olmasın:)bunula ilgili ufak bi anımı paylaşayım.geçen kış kar yağdı ankaraya araçların üzerini asker bir arkadaş temizliyo fırça ile cam ve stop far kısımlarını.hb focusu olan bi arkadaşın aracının arkasındaki karları temizlerken ...aaa komutanım sizin aracın stopları yokmu demişti çok gülmüştük:)

astra asırı derecede pahalı. 5-6 bin daha koyup 25.000 ytl civarına cıkarsan yeni kasa 2006 focus bile alabilirsin. hem de dizel. tabi eger dusunursen. bence seceneklerini bu 2 aracla sınırlamamalısın. bu ikisi arasındansa focusu tercih ederdim bu fiyatlarla.

arkadaşlar peki 17 bin ytl ye hangi araçları düşünürdünüz (satışta sıkıntı çekilmeyecek ve yedek parça fiyatıda pahalı olmayacak)

Geri