sizce araç içine en az ses alan otomobil markası hangisi?

Audi

Ben bugüne kadar sessiz araba görmedim , hepsinde de gürültü vardı, belki de beklentilerim çok yüksek.

arkadaşlar mercedes c serisi dünyanın en sessiz arabalarını çıkarıyor her test sitesinde normal arabalar 6-7 alırken bu c serisi 9 rahat alıyor ses konusunda eminim bunlardır

En sessiz araç 1.ci sınıf otobanda enerjisini elk.akülerinden alıpta seyahat edilendir. Bu var sayımın dışında sezsizlik beklenmemeli.
Çok zaman aşğı yukarı hepimizin yaptığını düşünüyorum ,motorun ve lastiklerin sesini dinlemek için müzik kapattığımız olmuştur. Sesinde ayrı bir etkisi var yolculuklarda. Tabiki fazla rahatsıs etkisi olmaması şartıyla.;)

kullandığınız en sessiz araç diye sorsan daha iyi olurdu.çünkü bir çoğumuzun kullanamadığı çok lüks arabalar var ve bunların sessiz olduğunu düşünüyorum.benim kullandığım en sessiz araç ford mondeo.fakat iddia edemem

mazda 3

neredeyse 6 sene geçmiş ama
en az ses alan kesinlikle alman grubudur....mercedes değil ama mercedes in yeni modellerinde bile trim sesi geliyor...bmw iyidir...özellikle audi-vw grubu..
güzel lastik bir numaralı etken...

en çok alan hangisi derseniz benimki diyeceğim kesindir...iddiasına bile girerim...

canerle birlikte konuyu hortlatmış olduk ama hep aklıma takılan bir sorun olduğundan yazmak istedim :)

bence en sessiz araba benim olmayan arabadır. kimin arabasına binsem tıkırtı mıkırtı duyamıyorum. hani bindiğim arabalar lüks arabalarda değil. benim aracımla aynı segmentte ve yaş olarakta benimkinden eski olmalarına rağmen hatta bazıarının benim aracımla aynı olmasına rağmen onlarınki sessiz benimki hem tıkırtı hem motor sesi hemde yol sesi derken gayet gürültülü.

yok abi bende takırtı tıkırtı yokta kulağımı sanki davlumbaz ın sacına yaslamışım gibi...
uzun yolda hele o stablize den asfalta geçtimi oy oy oy...süper loto koysa o kadar mutlu olur insan...

bu arada 20 milyon olmuş ha...
para tek kişiye koyarsa devlet öldürür adamı mafyadan önce...

Geri