Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanılıyorsunuz. bendede 2001 model astra elegance vardı satıp vectra c aldım. gerek konfor gerek yol tutuşu olarak vectra c eziyor. özellikle arka koltuğunda oturun farkı anlayacaksınız. ben astrayla 370 km yol yaptım inince sağım solum ağrıdı yol beni yordu. ama vectrayla 650 km yol yaptım hiç yorulduğumu hissetmedim. d segmenti araçları konfora yöneliktir.hayırlı olsun arkadaşım.ALLAH kaza bela vermesin. hayellere sözüm yok ama bu üst sınıfa atlama muhabbetini pek anlamış değilim.sonuçta sattığında opel ama kasaları farklı.ben 1,5 sene önce 2000 model astra cd mi 18750 ye sattım ve bu süre içinde 3 arac değiştirdim (bora-chewrolet-hyundai)fakat kesinlikle astramın rahatlığını konforunu ve güvenliğini hiçbirinde bulamadım.sonuç düşünmeden tekrar astra aldım.hemde aynı model aracı 2000 tl fazla vererek.seçimine saygı duyuyorum ama ben astaramı seviyorum ve c kasanın üst sınıf felan düşünmüyorum.senin avantajın bana göre aracının yaşını gençleştirmişsin.yanlış anlama kafanı karıştırmak gibi bir niyetim yok.sadece astraya haksızlık yapıldığını hissettim birazcık o kadar.tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
astrayı satıp vectra aldırcan bana yaayanılıyorsunuz. bendede 2001 model astra elegance vardı satıp vectra c aldım. gerek konfor gerek yol tutuşu olarak vectra c eziyor. özellikle arka koltuğunda oturun farkı anlayacaksınız. ben astrayla 370 km yol yaptım inince sağım solum ağrıdı yol beni yordu. ama vectrayla 650 km yol yaptım hiç yorulduğumu hissetmedim. d segmenti araçları konfora yöneliktir.
astrayı satıp vectra aldırcan bana yaa
yanılıyorsunuz. bendede 2001 model astra elegance vardı satıp vectra c aldım. gerek konfor gerek yol tutuşu olarak vectra c eziyor. özellikle arka koltuğunda oturun farkı anlayacaksınız. ben astrayla 370 km yol yaptım inince sağım solum ağrıdı yol beni yordu. ama vectrayla 650 km yol yaptım hiç yorulduğumu hissetmedim. d segmenti araçları konfora yöneliktir.