Sizce Astra Classic III mü? Renault Megane HB mi?

Renault forumuna sorsanız eminim Megane derlerdi.O yüzden arabanızın tadını çıkarın.Ama şu bir gerçek,Ford Focus'a da bindim,Renault Megane de,Opel'in işçiliği ve konforu bence 1 gömlek üstün.

Astra'dan Şaşma ;)

Neden opel dendiğini 3-4 sene sonra daha iyi anlarsın ;)
Güle güle kazasız günlerde kullan

alman vs fransız

Astra..

Hep bu soruyu soracak bi yer arıyodum sonunda buldum..1.3 75hp doblo bile yeterince seri olduğu halde (Bayır yukarı 8 kişi klima açık 120km/h sanırım yeterli bi rakam bunun için) gerek yolda gerek kalkışta gerek yokuşta siz (siz kelimesini kişisel almayın 1.3 e hantal diyen herkesten bahsediyorum) bu astradan ne istiyosunuz?1.3 90hp arabanın neresi hantal kalıyo?

Önceki Aracımız Dobloydu Duygularıma Tercüman Olmuşssun Adeta bizde 1.4 astra alırken herkez hantal kalır vs vs gıbı seyler soluolar ama pek kulak asmadık.

Arkadaşlar süpersiniz ya, inanın içimi rahatlattınız.

Herkese teşekkürler, iyi bayramlar...

Hep bu soruyu soracak bi yer arıyodum sonunda buldum..1.3 75hp doblo bile yeterince seri olduğu halde (Bayır yukarı 8 kişi klima açık 120km/h sanırım yeterli bi rakam bunun için) gerek yolda gerek kalkışta gerek yokuşta siz (siz kelimesini kişisel almayın 1.3 e hantal diyen herkesten bahsediyorum) bu astradan ne istiyosunuz?1.3 90hp arabanın neresi hantal kalıyo?
Bence siz seri araç kullanmamışsınız.120 lik 150 lik 190 lık fiat kaynaklı dizel motorları denedikten sonra tekrar 1.3 dizeli kullanıp yorum yapmak lazım.Şimdi birkaç arkadaş çıkıp 90 hp ile 150 lik dizeli karşılaştırmışsın diyebilir.evet zaten opel astra h için eksik olan da güçlü dizel seçenekleri olmaması.Ancak bu seçenekler yok diye 90 lık dizelin çok iyi olduğunu da söyleyemeyiz.

Opel astra için yazıyorum.1.3 dizel versiyondaki vites kutusu o kadar yetersiz ki ilk 2 vites araç adeta gitmemek için direniyor.
Bu sorun direkt motordan değil motor-vites kutusu uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.( Aynı sorun fiat grande punto dizel için de geçerli)

Ayrıca yukarıda verdiğin doblo örneği çok da normal görünmüyor.Yani 8 kişi+klima+yokuş=120 km.
Sen de yanlış anlama lütfen.Kişisel bir eleştiri yok yazdıklarımda.

Ancak 1.3 astra gerçekten performans açısından üzücü.Kullanım ve konfor açısından ise yeterli.Araçtan çok bir beklenti olmadan şehiriçinde ve ekonomi amaçlı kullanacaksak sorun olmaz.

Merhabalar bende su an için bir astra arayan biri olarak megane la kıyaslanamaz diyorum.
Çok fazla motor performansı beklemiyorsanız astra mükemmel bir araç olmuştur sizin için ki yeni essentia+kp li olanlar full ne ararsanız koymuş adamlar...Aracınız mükemmel güle güle binmek nasip olsun sizede...

Bence siz seri araç kullanmamışsınız.120 lik 150 lik 190 lık fiat kaynaklı dizel motorları denedikten sonra tekrar 1.3 dizeli kullanıp yorum yapmak lazım.Şimdi birkaç arkadaş çıkıp 90 hp ile 150 lik dizeli karşılaştırmışsın diyebilir.evet zaten opel astra h için eksik olan da güçlü dizel seçenekleri olmaması.Ancak bu seçenekler yok diye 90 lık dizelin çok iyi olduğunu da söyleyemeyiz.

Opel astra için yazıyorum.1.3 dizel versiyondaki vites kutusu o kadar yetersiz ki ilk 2 vites araç adeta gitmemek için direniyor.
Bu sorun direkt motordan değil motor-vites kutusu uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.( Aynı sorun fiat grande punto dizel için de geçerli)

Ayrıca yukarıda verdiğin doblo örneği çok da normal görünmüyor.Yani 8 kişi+klima+yokuş=120 km.
Sen de yanlış anlama lütfen.Kişisel bir eleştiri yok yazdıklarımda.

Ancak 1.3 astra gerçekten performans açısından üzücü.Kullanım ve konfor açısından ise yeterli.Araçtan çok bir beklenti olmadan şehiriçinde ve ekonomi amaçlı kullanacaksak sorun olmaz.

Söylediklerinizde haklısınız ben öyle 120lik 190lık dizel kullanmadım ama dizel alıyosan zaten sebebi ekonomidir..Ve bana göre o kasaya o beygir ve tork yeterince tatmin edici olmalı..Doblo konusuna gelince bende olsam inanmazdım ama aracı kullanan ben değildim araç 2010 DOblo safeline şirket arabası olarak kullanılıyo gece eve işçi götürmek için babamla yola çıktık (-ki babam genel olarak klimayı pek kapatmaz) benimde babamla 1.3 ün hantallığı konusunda gitmiyeceğiğ konusunda tartışmışlığım çoktur ram yukarı tırmanırken bak dedi beğenmediğin dobloyu kaçla gidiyoruz ve gözümle gördüm..Sizin kadar bilgili ve tecrübeli değimi o yüzden vites kutusu ve motor olayına hiç girmiyorum ama hala şunda ıstatlıyım 1.3 90hp motor Astra HB kasa için yeterince tatmin edici bir motor seçeneği

Geri