Sizce Astra H'ımı satmalı mıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cocotr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar geçtiğimiz ağustos ayında sıfır aldığım 2007 model Astra H Enjoy SP aracım şu an 10000 km civarında. İşimdeki bir değişiklik nedeni ile şirket aracım olacağından, önümüzdeki 6-7 ay arabamı kullanamayacağım. Xenon farından, cruise control'e kadar bir sürü şey taktırıp çok da severek kullandığım aracımı satmak da istemiyorum ama min 6-7 otoparkta yatırmak da anlamsız geliyor. Çok kararsız kaldım, sizlere bir danışayım dedim.

6-7 ay sonra şirket aracım büyük ihtimalle elimden gidicek ama 4-5 ay sonra tekrar gelecek gibi bir durum var :D

1.Şimdi Astrayı satarım, 6 ay sonra 4-5 ay kullanılacak dandik bişi alırım.
2.Astra garajda yatar, 4-5 aylık periyodda da kullanır 2009 başı gibi satarım.

Ne diyorsunuz ?

Merhaba,
Satmamanı tavsiye ederim, çünkü zarar edersin.
Ayrıca hafta sonları veya arada bir kullanırsan lastiklerin çatlamamış olur akün bitmez, amortisorlerin zarar görmez.

illa satacam diyorsan bir an evvel sat da değer kaybetmesin

arkadasım aracı sat parayı yemeden bankaya koy faız yyınce o para zararında olmaz ama sana tavsıyem xenondur tepy tır flean onları sok koy kenarı kalsın yenı alınca takarsın sımdı bosu bosuna o aracı yatırp aracada kendınede zarar verme yatan arac her zamn masraftır kullanmaya kalkınca bı ton masraf cıkar bı an once sat bencede

gereksiz olur bence yatsın arada bi çalıştırırsınız

iyi fiyata satabilirsen sat gitsin derim

2009 da yeni model çıkacak bildiğim kadarıyla, çok değer kaybeder 6 ay sonra, ben şimdi satmanı tavsiye ederim...

İstediğin fiyatı veren olursa satman iyi olur.Ölü fiyatına hiç satma ama.

Geri