Sizce bu araç alınır mı?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enginn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç temiz görünmekte ama nedense galeri deyince insan bir tereddüt yaşıyor :)
 
aracı galeriye veren şahısı arayıp bulduk ihtiyaçtan dolayı satmam gerkti yoksa arabamda en ufak birşey yok dedi ben kefilim filan dedi ama ne kadar güvenilir ayrı bi konu tabi. Gerçi servise filan götürüp baktıracağız . Model olarak özellik olarak pek bilmediğim için görüşlerinizi almak istiyorum.Ayrıca dizel bi araç 160000 km de alınırmı bakımları kaç km de bir oluyor bilmiyorum.
 
Vectranın dizelleri pek tutulmaz neden bilmem.Kimi al bakımlarını yap birşey olmaz der, kimi vectra nın dizeli yüz güldürmez der.O yüzden net yorum yapmak zor.
 
Benim aracım benzinli 230.000 km de ve daha bi o kadar garanti ediyorum motoruna ancak dizel olduğu için pek yorum yapmak istemiyorum zan altında da kalmak istemiyorum arkadaşa o yüzden dizel kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum:confused:
 
motor ısuzu motorudur. dayanıklıdır ancak parça temini ve fiyatı biraz zor diye biliyorum. ayrıca yakıt olarak 2lt lpg'li bir vectra daha az yakacaktır. vergiside cabası hani. ben o fiyata 96-97 temiz bir cd bulup lpg2li kullanın derim.
 
soldan kazası var bellı on kaput dengesız duruyor ama bakmakta fayda var tabıı
 
araç gayet temiz görünüyor tabiki kontrol ettirilecek bir de Plaka açık olduğu için önce hasar sorgulamakta fayda var...
 
fiyatı çok az gibi geldi bana değişensiz boyasız yazdıkları bir araç için... bir bit yeniği olabilir...
 
Ben aracı beğenmedim:(.
 
Geri
Üst