Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlısı olsun. çok güzel bir araç kazasız belasız sürüşlerEmrah64 link' Alıntı:bu arada arkadaslar 124,000 tl ye hayirlastik satici ilk 6 ay ötv sini ödeyip 300 tl benzin ilede ugurlayacak bizi![]()
Cok konforlu arac 8 ileri vites gecisleri hissedilmiyor bile astradanda az yakiyor.Emrah64 link' Alıntı:hic kullanma firsatim olmadi ama guzel ve konforlu olacagina inaniyorum
Abi satici aracta hata olmadigini söylüyor plakayi yazip 5664 e sorgulattim SBM kayitlarinda kaydı olmadigina dair bir mesaj geldi yarinda sigortacimdan şasi no ile sorgulama yaptiricam bakalim insallah kusursuz cikar bende sen gibi düsunuyorum abi fazladan para vermek istemiyorum sifira hem arac sifirdan farksiz görünüyor abi sayende bu paketi buldum tesekkur ederim her yönüyle mantikli bir secenek cok sagolBÜLENT link' Alıntı:İyice kontrol ettirdikten sonra kaza boya yoksa bence alinir emrah arac gayet dolu km de dusuk.
6 bin km icin 10 bin tl fazladan verip ben olsam sifirini almam.
10 bin cebinize kalsin.
Emrah64 link' Alıntı:Abi satici aracta hata olmadigini söylüyor plakayi yazip 5664 e sorgulattim SBM kayitlarinda kaydı olmadigina dair bir mesaj geldi yarinda sigortacimdan şasi no ile sorgulama yaptiricam bakalim insallah kusursuz cikar bende sen gibi düsunuyorum abi fazladan para vermek istemiyorum sifira hem arac sifirdan farksiz görünüyor abi sayende bu paketi buldum tesekkur ederim her yönüyle mantikli bir secenek cok sagol
abi telefonda hayirlaştik babam pazartesi bir iş icin izmire gidecek o zamana kadar saticidan araci satmamasini rica ettik pazartesi araci baktiracaz bir sorun cikmazsa alacagiz insallahspitemre link' Alıntı:Kardesım arac cok guzel ne yaptınız aldınızmı aracı=??
Tesekkür ederim Abiray55 link' Alıntı:o zaman şimdiden hayırlı olsun..
10 binin yanında vergi var
biede depo dolu:9
yemede yanında yat![]()