Sizce bu egzos yakışırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Malum yaz geliyor abimle beraber bir egzos fikrimiz var ucuz ve etkili birşey otto istiyoruz bir tane bulduk adam leonunda kullanmış ama resimlerini görünce egzos gözüme acayip büyük geldi sanki arabanın altına sıgmayacakmıs gibi etrafınızda bu egzosu düzgün bir şekilde takabilirim diyen biri varsa lütfen bildirsin..İlginiz için teşekkürler
Leonda böyle duruyor

Arka ekli astrada böyle duruyor

Bunlarda egzosun kendi resimleri

Açıkçası resimde kırmızıyla işaretledigim yerlerin leonladaki kadar belli olmadan fazla subaru işi gibi yapmadan takılabilirmi..

yorumlar göre karar vericez bakalım:)

photoshopta yapıversene abi bi :D bakalım nasıl gözükücek gözümüze..

Hoş degil güçlü kardeşler daha güzel egsozlar var..

Safa abi daha güzel egzoslar var ama hem pahalı hemde slushcut deil:Dbize slushcut lazım..gönül isterki remus olsun ama polislerle akraba olmakta istemiyoruz :)

dostum boyle seylerı 1 defa alıcaksın bır kere takacaksın boyle sanayı tıpı egzosları sen arabana nasıl yakıstırırsın anlamadım eger sesten dolayı polısle basım belaya gırer dıyorsan slincırlı egzoslar var remusun ıstersen ses ıstersen normal kullanım oluyor kafasına takıyorsun o aparatı ses ıptal oluyor benden bı görüş tabı bu

Bu egzosta slincerli zaten ucuz olanların arasında en iyi olan bu remusun slincerli egzosu oldugunu duymamıştım:confused:resmi varsa buradan paylaşabirimisiniz acaba..?

tamponun büyük bi kısmını kesmek lazım bunun için :) resimde kırmızı içerisini siyaha boyarsan göze çok büyük gözükmez

valla ben ses detay vs. anlamam ama tip olarak

çift çıkış düşünmüyorsan en mantıklısı orjinala yakın tip olanlar..

sebring.jpg

Geri