Sizce bu egzos yakışırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
madem ucuz yollu arıyorsun sana ikinci el bir remus ayarlarız olur biter ;)
remus iyi öter ama bilgine

Otto free flow bi egzosdur. Astra'da alt devirleri öldürür... Backpreassure yapabilecek bi egzos tercih edilmeli eğer araç benzinliyse. Free flow olduğundan polisle oldukça sık görüştürebilir. Ayrıca Otto Hks kopyasıdır ve çokta kötü bi marka değildir. Ottonun bile çakmaları var artık o kadar söyleyeyim... Otto style vs vs diye geçiyo piyasada

Son düzenleme:
Bende yakıştıramadım bu egzosu. Subaru işi olur biraz.

ben borla kullanıyorum soba bacası modelinden yokuş çıkarken baya gürlüyor ama yüklenmezsen düz yolda fazla ötmez

seatta güzel durmamış egzoz yeri yok çünki o çukur yok çünkü tamponda ama astra güzel durmuş

yok kardeşim astraya yakışmaz o egsoz..

astrada leonun tamponundaki oyuk olmadığı için çok yerde kalır egsoz bence yere sürter tümsekten falan geçerken...

sessiz sakin daha güsel bence ses istiorsan bi flitre yeterli bence astra için :)

ama tabi karar senin ayrıca o eksoz astra için pek hoşdurmaz tamponun kesilmesi gerekir kesmeyi düşünürsen bence başka eksozda düşünme derim

tampon zaten biraz kesik su anda egzos ucu var hava filtresi kullandık zaten..başka bi egzos düşünmüyoruz zaten en uygunu ve slashcut olması cok güzel bizim için..

Zevkler ve renkler tartışılmaz hoşunuza gidiyorsa takın. ama ben 1.6 100-120hp araçlar da bangır bangır bağıran egzos sevmiyorum. sonuçta araç spor değil. Ha 5kapı astra h 2.0 turbo olsa hem ses olur, hem free flow olduğu için güç laırsın hem de hakkını verir.

Geri