Sizce bu kadar eder mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brkblbl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araba gerçekten temiz görünüyor. kilometre çok iyi. lpg olması avantaj. deri koltukta dikkate alınması gereken özelliklerden biri bence. adamın dediği doğruysa 2004 vectralar içinde böylesine temizi zor bulunur. ama yine de fiyat fazla gibi. benim kanaatime göre 26.000 tl ye alınır.

kesnılıkle cok ve anladıgım kadarıyla derı doseme sonradan yapılmıs cunku orjınallerde derı ısıtıcısı dugmesı olması lazım ben onu goremedım.

Dikkatli bakanların farkı, ben farketmemişim. İlan açıklamasında demiş adam ısıtmalı diye ama, sonradan yapılanlara takılabiliyormu ısıtma? Düğmelerin olması gereken yerin birinde lpg düğmesi var olmazmı :D

hayır fiyatıda geçtim. bu araçlarda "diferansiyel kilidi" var mı yavvv :D
Yok :) Adaptif far, alarm (kendi taktırsa yazardı), gözlerim beni yanıltmıyorsa far sensörüde yok
Tabi pazarlık sünnettir. 25 civarına düşer belki
http://www.sahibinden.com/vectra_bi...eyenlere_-57WQQaXQQ13427365WQQpXQQdisplayitem
(tamamen tesadüf gördüm bu ilanı elegance sayfasının üstlerinde imiş ;) )
Bu tip bir renk kombinasyonu daha güzel gibi, panjurda güzel durmuş. Birde jant olarak burağın jantlardan :rolleyes:

Son düzenleme:
fiyat cok ucuk..benm hocam satıyor aynı arabadan..2004 model vectra c elegance.
89bınde istediği fiyat 23bın tl.

Çok fazla fiyatı.26000 max.

şu ortamda biraz fazla, ancak temiz bir araç ise ve beğendiysen üzerine düş derim... benim tercihim açık renk iç döşeme olurdu vectra C de.

sence

ya fazla şu bu yazan arkadaşlar neye dayanarak yazıyorlar anlamıyorum?

1- adamın arabası temizse istediği fiyatı çeker

2- kimse aramazsa uzun zamanlar o fiyat düşer

3- ciddi alıcı 26000 verip 1-2 yi temiz araç için düşünmemelidir..

ayrıca araç elegance ve lpg'li.. ankara fiyatlarında 1-1.5 lira fazla ama alcak olsam temizse gözümü kırpmazdım..

saygılar..

ayrıca araç orj. 68.000 km de gibi duruyor kadran fotoğrafında direksiyon simidine bakarsanız çok yakından hiçbir deformasyon görünmüyor..

Geri