sizce bunları hak ediyor mu :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://www.opelx.com/sohbet-alani/31208-yeni-astra-sedan-incelemesi.html

sitesinde yazanlar cok dikkatimi çekti ve moralimi bozdu arkadaşlarım ben 1.3 dizel astra j hb sport almayı düşünüyorum ama bu yazılanlar beni üzdü fikrinizi almak istedim???

birde bagajdan sıkıntı ceken var mı??? evli arkadaşlar için bilhassa

yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: sizce bunları hak ediyor mu :(

Merhaba araç alırken mutlaka test sürüşünüzü yapın.
Ben 5 gündür astra j 1.3 hb cosmo kullanıcısıyım ve iyiki bu aracı seçmişim diyorum  okkk
Karar vermeden önce VW golf ( bu arada 7 yıldır polo kullanıyordum) toyota auris'i bayide inceledim test sürüşlerini yaptım. Ama astra donanım ve fiyat açısından onlara göre daha cazip geldi ve onu seçtim.
Astrada daki donanımın golfte yada auirste olduğunu düşünseniz inanın 5 ila10 bin tl arası fark olurda astrayla arasında.Sıra beklemek cabası
2 çocuğum olmasına rağmen 350 lt bagaj bana yetiyor(Uzun yıllardır polo kullandığım için belkide  ::) )
1.3 motor çekmez zayıf söylentilere bakmayın çok agresif bir kullanıcı değilseniz zaten 1.3 motor size yeterli gelecektir. 038byes

Ulus09 link' Alıntı:
Merhaba araç alırken mutlaka test sürüşünüzü yapın.
Ben 5 gündür astra j 1.3 hb cosmo kullanıcısıyım ve iyiki bu aracı seçmişim diyorum  okkk
Karar vermeden önce VW golf ( bu arada 7 yıldır polo kullanıyordum) toyota auris'i bayide inceledim test sürüşlerini yaptım. Ama astra donanım ve fiyat açısından onlara göre daha cazip geldi ve onu seçtim.
Astrada daki donanımın golfte yada auirste olduğunu düşünseniz inanın 5 ila10 bin tl arası fark olurda astrayla arasında.Sıra beklemek cabası
2 çocuğum olmasına rağmen 350 lt bagaj bana yetiyor(Uzun yıllardır polo kullandığım için belkide  ::) )
1.3 motor çekmez zayıf söylentilere bakmayın çok agresif bir kullanıcı değilseniz zaten 1.3 motor size yeterli gelecektir. 038byes

arkadaşımda edition var denedim biraz (çok hızlanmadım ama) memnun kaldım performans acısından serilik tatmin etti beni e uçacak da değiliz :)) Alah korusun ...
bagaj için tşk ederim fikrinize

Aracın performansı için test etmenizi tavsiye ederim. En sağlıklı kararı o şekilde verirsiniz.
Bagaj için ise; ben herhangi bir problem yaşamıyorum, gayet yeterli genişlikte.
Nişanlımda da astra var. İkimizde gayet memnunuz.
Tavsiye ederim  bravoo

1.3 diesel motoru ben kullanmadım ama arkadaşıma almak için beraber teste gittik ,4 kişi yanı arabadaydık arkadaş gaza her asıldığında koltuğa yapıştırdı bizi şaştım kaldım ayrıca bayağı bir atikti araç, kullandığınız aracın tork değerini kaç devirde ürettiğini bilip ona göre kullanırsanız sıkıntı yok bagaj konusuna gelince 2006 dan beri hb opelciyim 2 çocuğum var vitesli 26 cant bisiklet dahi taşıdım yüklemesini iyi bileceksiniz aynı tetris oynar gibi  greatt

inceleme yapan arkadaşın bagaj için kötü işçilik demesi arabadan anlamadıgını gösteriyor.o gösterdiği yer aracın bagajındaki korumanın altında.yani gözle görünmeyen bir yer.gözle görünmeyen bir yere yalıtımı artırmak için neden koruyucu madde kullanılmasın?saçma ve gereksız bir yorum olmuş.motora gelince motoru HB le aynı tipte.yani hbde ne varsa sedanda da o var.kablo kirlliği falan yok.kaldı ki diyelim var.sana ne bundan?orda mı yaşayacan.motor ustası düşünsün bunu.gereksizce bir yorum kirliliği yapmış.aracın bagajı yeterli düzeyde.4 kişikik bir aileye yeter de artar bile.siz en iyisi gidip kendi gözlerinizle inceleyin arabayı.arabadan anlayan da inceleme yapıyor anlamayan da yapıyor.

Bir jettayi inceleyin birde astrayi, astraya bindiğiniz zaman astra nin cok daha kaliteli olduğunu anlayacaksınız. Bu tarz yorumlar kafanızı karıştırmasın gidip araçları inceleyin.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar birdeaklımatakılan bir şeyi daha sormak istiyorum kartel kapagı hiç bir tipinde yok değil mi edition - enjoy - sport - cosmo ??

inceleyen arkadaş sanki aracı kötülemek için incelemiş ve çok gereksiz ayrıntılara takılmış.şu misal kedi uzanamadığı ciğere mındar der ya.

karter koruma 50 lira.sorun edilecek bir durum değil.ben aldım taktırdım mis gibi de memnunum

Geri