sizce bunları hak ediyor mu :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sizce bunları hak ediyor mu :(

Benim gittiğim servisteki usta, opelin onden gelicek sert darbelere karşı motor blogunun assagi düşecek sekilde tasarladığından bahsetmişti. Karter korumalı bir astranin kazasında motor assagi düsemedigi icin on konsoldan içeri girdiğini anlattı.gerci doğrumu bilmiyorum ama bana mantıklı geldi ve Karter koruma yaptırmadım.

DarthWider link' Alıntı:
Benim gittiğim servisteki usta, opelin onden gelicek sert darbelere karşı motor blogunun assagi düşecek sekilde tasarladığından bahsetmişti. Karter korumalı bir astranin kazasında motor assagi düsemedigi icin on konsoldan içeri girdiğini anlattı.gerci doğrumu bilmiyorum ama bana mantıklı geldi ve Karter koruma yaptırmadım.
Aynen doğrudur
Bu yüzden fabrika çıkışı karter muhafaza konulmaz ama bizim yollar arazi taşıtlarına göre yapıldığından binek arabalara karter koruma opsiyonel

DarthWider link' Alıntı:
Bir jettayi inceleyin birde astrayi, astraya bindiğiniz zaman astra nin cok daha kaliteli olduğunu anlayacaksınız. Bu tarz yorumlar kafanızı karıştırmasın gidip araçları inceleyin.

Kesinlikle katılıyorum, Jetta ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli Astra'nın içi ve dışı.

teşekkür ederim arkadaşlar birde rica etsem astra j HB kullanan arkadaşlar mümkünse DOLU BAGAJLARINI fotograflayabilirler mi??? güzel bi görüş açısı katacaktır diye düşünmekteyim HB alacak arkadaşlara

Jetta tamam motor olarak başarılı olabilir fakat diğer yönlerden sınıfta kalıyor benim gözümde. Bir kere Meksika yapımı. İc dizayn konusunda bu sınıfta en iyilerden birisi astra...

ozgun88 link' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar birde rica etsem astra j HB kullanan arkadaşlar mümkünse DOLU BAGAJLARINI fotograflayabilirler mi??? güzel bi görüş açısı katacaktır diye düşünmekteyim HB alacak arkadaşlara

C segment araçların bagaj kapasiteleri hemen hemen birbirine yakındır. Sonuçta ihtiyaclarimizi en iyi siz biliyorsunuz benim için yeterli gelen bagaj kapasitesi baskasi için yetersiz gelebilir bunu fotograflada anliyamazsınız. Bence siz en kısa zamanda bir astra yi dokunarak, görerek inceleyin, kafanizdaki tüm sorunların cevabın bulacaksınız. Ama bunun haricinde yakıt tuketımı olsun performans olsun vb. Olculebilir tüm bilgileri bu siteden rahatlikla öğrenebilirsiniz.

Geri