- Konuyu Başlatan
satamaz mıyız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi dizel al sen ama gene opelden kopma derim
sanırım birkaç kelime söyleme hakkım var nede olsa vectrayı almadan önce fordcuydum şöle söleyebilirm ford sorunsuz bir araçtıdır 2. eli iyidir hemen satılır yol tutuşuna kimse tek kelime edemez frenler performans oldukça başarılıdır amma velakin konfor olarak yol sesi lastik sesi oldukça fazla alır çukurlara biraz sert girer (hoş vectrada öle ya) yatıkı oldukça iyidir bence alırın neden alınmasın ama opelde bi ağır abi havası var fordlarda birtek mondeoda ağır abi duruşu var gerisi öle durmuyo (bundan önce hem focus ghia hem mondeo ghia kullandım) ama bütçen aşmıyosa al bi mondeo bin en kötüsü lpg tak ki ben 2002 mondeo ya öle yapmıştım bak performans neymiş gör
senin aracında dizel nasıl sence?
Aslında opelin bitmek bilmeyen derdinden bıktım..
Burada gördüm ki opel kullanıcılarının çoğu sanayide / serviste kendisine bayağı dost edinmiş, motor-donanım-elektronik aksamdan anlar olmuş durumda..
Aslında benim aradığım cevap biraz daha "al kardeşim motor veya donanım sana sorun çıkarmaz" veya sakın ha alırsan şuraları buraları elinde kalır motoru konforu şöyledir böyledir gibi... yani cevaplarınıza yorumlarınızı da eklerseniz sevinirim..
çok doğru ben de aynı derten muzdaripdip...şükür kurtuldum
Aracın ztn lpg lı yakın soruun pek fazla yoktur benzın e gore c-max degıl de focuc 1.6 tdcı alırım ful lerı cok guzel bı ara bızde bakmıstık arka stopları hos degıl ama genelde guzel herseye rahmen opel opel opel