Sizce hangi marka Cd çalar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aleroy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aleroy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,
2003 Astra G 1,6 HB aracımda, orjinal teybi sökerek birazda ilavelerle, aşağıdaki ses düzenini kurdum bir süre önce. (O zaman kasetçaları değiştirme imkanım yoktu!)

1 Tk. JBL GTO 6080 Kompanent (16 cm.)---Yeni
1 Tk. JBL GTO 5080 Kompanent (13 cm.)---Yeni
1 Sub JBL 1000W (MDF kabinli) ---Yeni
Anfi Pioneer GMX-624 ---Eski anfim
Kasetçalar Pioneer KEH 7900R ---Eski teybim

Şu anda çok güzel (bence) ses alıyorum sistemden. Kasetçaları değiştirip ön yüzde USB/AUX jak girişi olan, W/R girişi olan (direksiyon kumandayı kullanabilmeliyim), ve Sub ı menüden kapatıp açabileceğim bir Cd çalar almayı düşünüyorum. Bütçe olarak 400 Tl. ye kadar çıkabilirim. Sony,Pioneer,LG,Alpine markalarından uygun model önerirmisiniz?
Selamlar,

pioneer 7250 olabilir....

motorlu ön panel cd yi cıkarmak istediğinizde öne kayan kafa...
music browser ise istediğiniz sarkıyı yada şarkıcıyı rahatlıkla rehberine girerek bulabilme
ipod full kontrolde tam emin değilim ama ipod bağladığınız zaman ıpodunuzdan sarkı geçişlerini teyipten yapabilrsiniz...

bencede pioneer 7250...

siemens vdo marka cdr 500 orjinal almalısın bence.bu araba bu player la güzel.hem ışıklandırman sırıtmaz,hem direksiyon kumandan iptal olmaz hem de mükemmel bir ses kalitesi var.orjinal gibisi var mı ?

garantili o kadar uygun olmayabilir. ama garantiye ihtiyaç duyacak bi alet değil bence...

garantilileride var arkadaşım ben pioneer in yetkili bayiinden aldım 2 sene digicom garantili 7250 teyp im tabiki her üründe olduğu gibi spot ürünlerde mevcut piyasada ama ben 50 lira fazla verip garantili yerden aldım.

Geri