sizce hangi opel alınır?

valla buyuk bi cogunluk 1.6 mi 1.8 mi sorusuna 1.6 der bende 1.6 diyorum parca filan sorunu varmis ha soyle bisi daha eger hizi asiri sekilde sevmiyosaniz idealdir 1.6 ins hayirlisi olur sizin icin
yok ya hızla işim olmaz benim zaten çok fazlada şehir dışına çıkmam.o yüzden ihtiyacımı karşılayacak olan sanırım 1.6 dır.ama onun da temizini bulmak çok zor gibi görünüyor.bulsak ta uçuk fiyatlar var internette falan.millet 1.6 2001 elegance modeline ve iki parça boyalı olan arabaya 22 istiyor.ha tamam araba 66000 de ama sonuçta 10-11 yaşında araba yani sizce o kadar para verilir mi ne dersiniz?

yok ya hızla işim olmaz benim zaten çok fazlada şehir dışına çıkmam.o yüzden ihtiyacımı karşılayacak olan sanırım 1.6 dır.ama onun da temizini bulmak çok zor gibi görünüyor.bulsak ta uçuk fiyatlar var internette falan.millet 1.6 2001 elegance modeline ve iki parça boyalı olan arabaya 22 istiyor.ha tamam araba 66000 de ama sonuçta 10-11 yaşında araba yani sizce o kadar para verilir mi ne dersiniz?

acikcasi piyasasini bilmiyorum tam ama 22 cok bence ya gercekten cok... km sine baktirirsiniz 11 yasinda bir arac 66.000 de bilmiyorum bana pek guvenilir gelmedi... eger 66 bindeyse gercekten ozaman onda baya bi is var daha :) dusunuyorumda 22 gercekten cok yaaa :D

ben ne olursa olsun 11 yaşında bir arabaya 20 den fazla verilmez diye düşünüyorum.ama adamda düşmüyor napalmı beklicez anlaşılan.
onunda mutlaka bi alıcısı çıkar yinede.hani derler ya:
her topalın bir kör alıcısı mutlaka vardır.

ben ne olursa olsun 11 yaşında bir arabaya 20 den fazla verilmez diye düşünüyorum.ama adamda düşmüyor napalmı beklicez anlaşılan.
onunda mutlaka bi alıcısı çıkar yinede.hani derler ya:
her topalın bir kör alıcısı mutlaka vardır.

yada her trenin yolcusu vardir :D... hayirlisi ne diyelim

Geri